Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavka je sastavni dio pravnog sistema jedne države kod nas to ne postoji
ovdje bi sina postavio
Cuj podnio ostavku? Koji amater. Trebao je uciti od ovih nasih. Ne slazu se oni ni oko cega, ali to nije prepreka za podjelu fotelja, a jednom kad im guzica sraste sa foteljom nema tu vise odlaska. Moze svijet propasti, ali fotelju ne damo.
Nigdje azilanti nemaju tolika primanja i toliko prava kao u Njemackoj i skandinavskim zemljama. Zato svi i lete tu. Umjesto da to brzinski rjesavaju, oni im obezbijede stanove i mjesecna primanja i tako to traje i traje.
ova tz klima promjena je laz to samo da rad migranata nepricase! sve vise strani medija objavljivaju
Jedna pikanterija koju je klix možda nenamjerno propustio. Premijer je dolazio na posao bicikom a jučer je došao privatnim autom Saab karavanom starim skoro 20 god. Otuda i ova fotografija. Inače mu je na čelu kabineta već 4.put. Ali je Nizozemska ekonomija 5.u Evropi .Ove naše lole 30 km prelaze helikopterima i sa stotinama hiljada maraka audiji, škode i mercedesi. Narode nisi zaslužio bolje.
nizozemska vec lici na afriku.. izadjes na bilo koju zelj. stanicu, odmah ti pridje frajer trebas hasisha, trebas bijelog zutog.. samo sto ih legalna travulja drzi sve mirne.
Tako se to radi u demokratskim sistemima.
I to zbog "useljavanja" a treba im ljudi . Bosna se isprazni a političari ni habera , 🤮
mislis ova gamad seljacka sto sebe naziva politicari ?
Šta je ostavka?
Europa pravi ogroman.problem sama sebi s ovim migracijama,zašto Amerika ima jake i oštre zakone u vezi migracija oni ce uzeti imigrante koji ispunjavaju uslove i od kojih ce imati koristi znači obrazovane kulturne spremne za rad zahvalne za pruženu priliku a u Europi jbt dolaze indijanci doslovno narod po ulicama nozevima ganjaju i ocekujes da te neko prihvati
Zato sto Zidovi zele s j.ebbbbat Europu.
Jedini dogovor je da ih ne primate vise ! Radjajte svoju djecu manite se lgbtija i gluposti umjesto d auvozite divljake iz Afrike i Arapskog svijeta.
Sta je tu lose? Covjeku dodijalo…