Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravosudje u BiH, neka vam ovo bude primjer!
Ovako i Hrvati negiraju Jasenovac bukvalno na isti nacin da je to bio samo radni logor
Ima snimak gdje Mesić kaže da je Jasenovac bio samo radni logor
Kod nas neće niko nikada otići u zatvor radi ovoga. A od kuda to sada Njemci zatvaraju radi negiranja genocida a i sami negiraju trenutni u Gazi.
starica nista pogresno nije rekla
Tako se to radi u ozbiljnim drzavama
Vako ce Dodika po stare dane u cuzu.
Šta ti je reć civilizacija, a ne ko svrbi
Svako ko umanjuje zločin treba da odgovara za to na oba svijeta.
Bitno je da ga kazna nece izbjeci :)
Znala sam da se zove Ursula
Ovo je vraćanje unazad. Zbog iznošenja mišljenja ideš u zatvor.
Jeftinije je u zatvoru, a penzija neka kapa hahhahha
Iduce sedmice je Vucic odlikuje
to bakice
Sud u Hamburgu osudio za negiranje holokausta, mozete li zamisliti da sud u Bijeljini osudi nekoga za negiranje genocida, civilizacijske su to razlike
Jel imamo mi patriota u dijaspori, sto neko ne prijavi onog srbijanskog navijaca za negiranje genocida. Njemacka je kosponzor rezolucije, nek sjedi koju godinu i razmisli... Neka njima njihova "'istorija", ali to nece moci vise izvoziti bez posljedica!
U Nemackoj (ili bilo kojoj drugoj zemlji van BiH) ne postoji takav zakon - konkretno u Nemackoj krivicno se gone samo negatori holokausta, to ne vazi za negatore svih ostalih genocida/urbicida/ratnih i zlocina protiv civila. Dakle, ne postoji krivicna odgovornost nigde kao u BiH. Prekrsajna prijava po sluzbenoj duznosti ide od zemlje do zemlje - npr. u Francuskoj je (od pre 5 godina) kazna oko 10 000 evra za javno negiranje genocida nad Jermenima.
Baba skontala da jij je u zatvoru jeftinije nego u staračkom domu.
Srbi ce joj pruziti svu potrebnu pomoć