Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj Mutti, moj te zguti.
Ostavština je 200 hiljada perača guzica iz BiH, uglavnom kamenjarskih Srba
Ostavlja pune gradove arapskih i kurdskih klanova,svo smeće ovog svijeta se skupilo u njemačkoj….
samo u nas majkićka, špirić, čović, bakir i još mnogi drugi izađu u penziju ali ne žele iz političkog života
Mi ispraćamo stare i dočekujemo nove kancelare, bivajući im robovi i u svojoj i u njihovoj zemlji. I još smo im zahvalni za takav stav.
Naokon Markelostala je samo baba Joka, haha
Mutti ostavlja iza sebe kaos u EU pa i u Njemackoj. Ona je razvila svojevrsnu politicku korupciju te na taj nacin ojacala nedemokratske i problematicne rezime u vise Europi.
Valjala muslimanima Bošnjacima jer ih je dovukla na bauštelu i u staračke domove sa bh pasošem sa kojim te niko u Evropi neće ni da pogleda. A i to nije uradila iz ljubavi, samo je iskoristila beznadežnu situaciju balkanskih plemena, a njoj treba takvih da rade sve i svašta.
Donijela najviše problema Europi s migrantima.
Uništila cijelu Evropu.
Njemacka i Japan su dvije ekonomije, koje naspram svoje moci i velicine populacije imaju najmanju stopu nezaposlenosti i totalno rijesen socijalni sistem te OGROMAN broj ljudi u srednjem sloju drustva! 90% Njemaca moze sebi priustiti godsinje odmor od minimum 2000€! Prosjecna plata inzinjera na jugu njemacke je 85.000e bruto godisnje. Merkel svaka cast na SVEMU!
To je nekad bilo. Srednja klasa nestaje u cijelom svijetu, zahvaljujući pLandemiji, iliti depopulaciji iliti resetu iliti vladavini novih kriminalnih ,kraljeva' i feudalaca.
Luda baba je ostavila tempiranu bombu.Kad rokne svi će reći šta ovo bi ?
Ostavština joj je da je zahvalila cjeli EU da bi dobila jeftin plin za Njemačku od Putina i da je gledala kroz prste nacjonalistima koja što su Vučić,Orban,Janša i Dodik.Nije cijela Europa samo Njemačka! Ostavština joj je da će je za dvoje generacije sami Nijemci proklinjati zbog medvjeđe usluge koju će im doći na naplatu.
Zasto ne prenesete vijest o covicu gdje jasno i glasno govori o stvaranju treceg entiteta, portal politicki ba?
Daće njemu to Živković.Već je sinoć na N 1 najavio indirektno.
Njen glupi i bespotrebni odlazak u Beograd jesenas. To je njen najgori potez u karijeri koja baca sjenu na njen politički život.
Sve se nastavlja po starom, ko da se Mutti ili ovaj ćelavac išta pitaju...