Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Gepard sa 6000 kom. municije" Pa on puca 1100 kom. u minuti.. znači 5-6min. i parkiraj u garažu hahaha...
"metak 155 mm" 😂
Ovo mi liči na onu iz Nadrealista "Ja želim da budem anoniman...lova je u podrumu".
Vama bi bilo bolje da gledate svoja posla i da se licno idete u Moskvu izginuti gospodinu Vladimiru
Izvinuti*
Stav je bio da se posalju samo sljemovi. Sto li promijenise stav? Svojim stanovnicima savjetuju dzempere u sobama a imaju para za slanje drugom. Tim parama su mogli kupiti dzempere svom narodu.
sve je ovo zacari krug od COVID-19 do rata samo pokretanje ekonomske krize nista vise
To to, samo vi šalji te i razljuti te ruse što više pa će mo plaćati uskoro za benzin 10€ po litru i jest će mo meso jednom u dva meseca. Samo napred!
@PugoYastika placas gotivo skupo jer to zele oni koji vladjau svijetom a to da je Rusija jedina sa naftom i plinom i da oni drze kljuc ekonomije svijeta to su bajke za mitomane. Kad veliki odluci da ukine embargo na izvoz plina i nafte Iranu i Venecueli cjene padaju na 40 dollarcica po barelu. Naravno ako im je to u interesu.
21.8 moliona municije za pištolje. Šta će sa tim da mi je znati
Znaci kad se vodi pravi rat ne objavljuje se nista ovako, igre malu djecu, jer kako objasniti ljudima da je zapad nemocan i da propada u ambis bez povratka! Ovo je isto kad bi efendija sa munare javno pricao daje ukrao sergiju ili da pare od kurbana ne idu tamo gdje treba!
A hoćete se i smrzavati kad dođe zima pa da vidite kako je nama bilo u ratu bez struje, a na grijanje nismo ni navikli.
Protivavionski tenk. Novinari klixa službeno patentirali novo oružje. Usput hvala zapadu, počeli su stizati snimci zarobljenih M777...
Rusi mogu osvojit ukrajinu uz jedno 10 miliona vojnika i to 7 miliona mrtvih
Meni je susjed pričo, kad su 1993 stizali brodovi u ploče krcati iranskim naoružanjem prvo se olakša teret za nekih 70 % a onima koji su sve to naručili dobiju deke gorivo i metke hihihihi
Ja koji idem vojnu akademiju i čitam klix-ov uredak ha ha h
Gdje si upisao vojnu? Turska, Njemačka SAD?
Šalju oruzje koje placaju gradjani. Fino je to.