Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom na svoju vjersku pripadnost, mnogi Bosnjaci se osjećaju povezani s drugim muslimanima širom svijeta. Zašto Bosnjaci, koji su dio evropske civilizacije već stoljećima, istovremeno žele jačati veze s drugim muslimanskim zajednicama?
oni su zrtva imperialistische politike tih zemalja koji hoce u evropi da se postave ali i evropcanima zemlje da uzmu
Nisu to Bošnjaci sto hoće povezanost sa Arapima već im se to natura od " civilizacijskog " svjeta
Koji ludjaci..Uvijek me je fasciniralo kako raznorazni borci za pravdu drze spreman noz za obicni narod, a nikad nemaju damu napasti ljude za koje se sa sigurnoscu zna da su odgovorni za nesto.
Samo vi zatvarajte oći pred tim problemom, umjesto da otvoreno osuđujete problem, kad dođe račun bit če prekasno.
Ovaj ni sam nije svjestan koliko je stete nanijeo zrtvama, Islamu, Palestini, izbjeglicama, Sirijcima, svijetua na kraju i sebi. Ako je uradijo ovaj zlocin onda treba sto se mene tice sto brze injekcija a onima sto su ga nagovarali isto. Ti su jos gori.
Ovoga će biti sve više jer izrael ovo sve zakuhava!
Nije navodno već se sam predao
Nihade ba...nisu oni nikakva Islamska država niti takva trenutno postoji na zemlji. Da je za sebe rekao da je žirafa da li bi pisao da je žirafa počinila ova gnusna ubistva. Deportovati ga nazad Bašaru neka mu on presudi je bolje nego da ga mazite po svojim zatvorima.
Spojun znamo svi koga, a kojega ce pustiti za 15 dana.
dokazano da po sadansnjim njemackim labavim ponasanjem prema ovim novim on nece 15 god u zatvor ! njemacka ima problem sa vodjama ne sa narodom ove nove od 15e treba vratit
Zasto se za ove terroriste krije u javnosti ko stoji iza toga i kome to treba???
Potomci Vlada Tepeša Drakule!!!! Bravo, to su oni. Konačno neko svjestan na kljixu. Ne mogodoh ti napisati na odgovarajućoj temi zbog limita komentara.
Najniži prihod po radniku je u Varešu . Najveći pad prihoda je u Varešu . A Adriatic Metals , koga Nikšić hvali na sva usta i kome je nezakonito dozvolio da nepovratno opustoši 600 duluma šikare (prvoklasne borove i jelove šume ), radi punom parom .Gdje je taj procvat ,najgori premijeru u istoriji BiH .
njiva kupio sebi novi touareg r line
Ma jašta,policija ga prisilila da sve prizna,a čovjek nema pojma šta se dešava.Naravno,Mosad ga je obučio i poslao u Njemačku da bi okrivili 'neke' druge 'dobre' ljude !!
Da neko stvarno zeli selfie ji ma dobro stipendirao bi jim fakultete, ovako jih placaju da ne rade nista i da budu sposobni samo da vaze u podrumima, na ulici i za tik tok.
Mogu se i mimoilazim se u mišljenju sa drugim mogu imati druge poglede ali necu gledati covjeka kroz nečije ime niti ću nekoga podupirati samo zbog imena a poštujem apsolutno svakog čovjeka
lovacke price
Kako kod mene kažete mržnja a napišem kopiram mišljenje novinara. MIŠLJENJE O NEKOM DOGADZAJU NIJE MRŽNJA I MEMOZETE MI TO PRIPISIVATI, AKO KAŽETE ISIL, ISLAMSKI TERORISTA. ZAŠTO ZBOG POJEDINCA STAVLJATE ISLAM U KONTEKST A ZNAMO TO NIJE ISLAM PA ŠTA JE CILJ.