Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasu Zeljku bar piloti i stjuardese docekaju... tako da je ovo bas samarcina i za ego i za drzavu svabiju.
Baš ih to boli
Docek po meri vaznosti gosta.
gdje to tvojih milion gradana radi vani, u kini ili u njemackoj? ;) smijesni ste
Smesan si ti. Tu Nemacku sigurno ovakvi intelektualni kolosi kao sto je ova nisu izgradili. Oni su je unistili. A ko gde radi je nebitno. Idi u Nemacku da radis i sretan ti put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko o BRICSU
Imamo i mi u Usivku i Blazuju za vas radnika,eno prodaju maramice
Osim komentara Havla, bosnjaci jako nisko udaraju, a,samo Njemacka im je kao glavni sponzor izglasala rezoluciju o Srebrenici, pa ekonomsku pomoc u ratu 92-95.Bitniji je Iran i Turska( s hurmama i selamima).
Nemacka...privredna, ekonomska pa i politicka velesila. Neka klix objavi kako je u Pekingu docekan predsednik Vucko....uz najvise vojne i drzavne pocasti, vojna muzika, slet, fanfare... A vidi ovu silu, ne brenuju je ni 2%. Tako je to kad politikom, koja je preozbiljan zanat, pocnu da se bave amateri.
I jabih ga tako docekao da mi pokloni rudnik zlata kao kinezima. Pazi! Das rudnik zlata!?
@Glavom poklonio? Dao? Taj rudnik je bio u dubiozi milijardu i po evra i proizvodio gubitke od 20 miliona mesecno, nesto slicno ka vasi rudnici danas. A sad vidi ovako, prosecna plata u malenom gradu Boru na danasnji dan je 1025 evra i raste svake godine. Trenutno, samo Beograd ima vece plate od Bora a preko 5000 ljudi radi u rudniku, prakticno iz svake kuce barem 1. Npr u Novom Sadu pp je 975 evra pa ti vidi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo ona sto je rekla da IDF ima pravo pucat u djecu?
Jel joj ko barem maramicu poturio kad se raskmecala, neko joj uber pozvo, znal se sta?
Da su brko,čerčil i ejzehauver živi pokazali bi oni svima ovim drugima ali danas se sve urusilo woke kulturom i da moras bit dobar i ne vrijedjati nikoga.
Hahaha, to braco kinezi, zavrnite joj ga!
Kakvi Kinezi crni?
Bravo klixe samo briši komentare iako nikog ne vrijeđaju. Dikt atorski portal
Nije ti to Balkan da te dočekuje pogača i kulturno umjetničko društvo. Vidi se ko te se za šta smatra i ko te se ne plaši (mislim na Njemačku, ništa lično protiv ove gospođe).
Nazvala Xi da je diktator, onda otišla u posjetu i čudi se što je nisu dočekali. Šuti dobro je i to, da su Kinezi neki trebali su te uhapsiti odmah po pristanku na aerodrom
Kako ce je uhapsiti? Na osnovu cega? Nije to diktatorska drzava da se tek tako hapsi. Jel tako?
A nije?
Ispravno. Hoćete vi da podupirete znate već koga, jelde AI? Reci im jaro :)
Trebao je Grlić Radman otići da je dočeka
Grlić Radman. Pomozi mi, šta je ime a šta prezime? Ne znam lika.
dvije trečine današnje Kine su kineske vlasti aneksirale od komšija Kazahstanaca, Tibetanaca, Mongola, Vijetnamaca, Koreanaca i drugih nacionalnih manjina u toj državi. Na tim teritorijama su izvršili nehumanu asimilaciju domicilnog društva kakva se vidjela samo u portugalskim i španskim osvajanjima tzv. Latinske Amerike. I oni da drže slovo jednoj Nejmačkoj, smiješno.
A da u Njemackoj stanuje cvijece, kao i bilo gdje drugo u svijetu.
Gdje li je Radman da ju cmokne.