Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni svjesni koliko psihopata zivi i hoda medju nama svakodnevno
Casablija e eto ako ti je bakir normalan trezoraš i dobio vreću zlata tokom rata. Ako je to normalno ..... me sad
Casablija, zao mi je sto si prezivio to sto si prezivio, ali tebe je nazalost pojela ideologija stranke koja se naziva patriotskom, a zapravo je toliko ojadila ovaj narod i nase sredine da se ni za 100 godina necemo oporaviti. Ali dzaba je tebi govoriti, furaj ti to Bakir i kompanija, pitaj nase ljude koji su glavom bez obzira pobjegli iz BiH u zadnjih 20 godina, zbog cega su otišli.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ali cekaj, pa zar im ovi koji velicaju pocinoce 1.0 nisu objasnili da se to nije desilo? Zar nije to cijela mantra i narativ? Kako sad oboje? Ah da sizofren je mozak desni
Misle bosnje da ih vole na zapadu
Zapisano i upamćeno. Postoji i druga strsnamedalje u Njemačkoj, a tek u svijetu!
Dugo im je trajala rezolucija o Srebrenici
Eeeee, kakav je Berlin zid nekad imao..
ja sam cuo da je to nilo u becu a ko tamo zivi znamo vecinski susjedi !! sta njemac zna o srebrenici !! a ona prica sa holokasustom bas smijesno kad u njemackoj nebitan broj zivi! njemackim medjiama svasta nampast samo protiv afd i fp
Dokle ćemo, prijatelju, živjeti u laži? Misliš da nas Austrijanac voli?
Nijemci vriju iznudra, pitanje kada ce planuti
Nebitna vijest. TREBA GASITI POZARE!
A BiH se odcijepila od YU kako bi se pridruzila Evropi pod palicom Njemacke.
IDEMO DESNICARIII
Idete vi u !!!!
Ne diraj nikog i niko te neće dirnuti.Ponašaj se normalno,vjeruj normalno ,i sve će bit ok. Al divljaštvo izljeva bijesa po gradjaninu BiH ,je nesagledivo ni rat nas nije opametio.
zbog ovih je bivša juga izgubila preko milion i po stanovnika i jos se nismo oporavili
Opet će izgleda rat.
Pa i nama kada su poceli praviti kampove za migrante, bili smo ljuti. Svako ce da primi doslju ako se ponasa u skladu sa pravilima domacina. U suprotnom se izaziva ljutnja domaceg stanovnistva.
Dobro i treba da znaju za Srebrenicu i onaj ko nije sada zna. :)
Upravo tako, grubo rečeno je i neka vrsta reklame...