Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome nije jasno da pojasnim, Evropa je americki vazal i radit ce i na svoju stetu protiv Rusije u cilju americkih interesa. Americi bi rat izmedju EU i Rusije pao ko kec na desetku.
Njemci su, opce je poznato, dozivjeli svoj ekonomski preporod zahvaljujuci jeftinim ruskim energentima i kineskom trzistu. Prvo su izgubili, a na drugom svesrdno rade. Ako Kini uvedu sankcije, onda Njemci svoju robu mogu da prodaju moljcima. Kako god, krenuli su nizbrdo, kao i drugi iz EU.
A ako vam Kinezi pošalju par dva prehlađenih
Dvolični zapad...
Niste vi svjetski policajci, iako hocete da budete...
Gdje im je Baeebock koja ne brine samo o ekologiji Njemačke već i o ekologiji država koje su "stotinama hiljada kilometara daleko" 🤣🤣🤣🤣. Svijetu je dosta Amerike i njenih pijuna (Engleske, Njemačke i ostalih europskih država).
američki kancelar