Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukan kaze da ste njemu obecali.pokloniti tri
Ja sam cuo da ce reverzibilnim inzinjeringom ovog TB3 nasa namjenska industrija napraviti TB5 na osnovu ovoga. TB4 ce preskociti jer to je vec stara tehnologija. Sto Ramo nas kaze mi smo vec sutra, mi nismo danas.
Sjetim se kad je Bakir Izetbegovic prije nekih 4-5 godina izjavio da buducnost nase Bosansko Hercegovacke vojne industrije treba da bude u dronovima. Sjetim se kako su ga je ovaj portal i ovi danasnji izdajnici na vlasti ismijali i govorili u smislu cuj ba dronovi, kakvi ba dronovi idiote.
Jesi ti ovo ozbiljan za Bakira ili se salis?
Ukraine treba pomoc
Još jedna koju će prodati Srbiji a neće BiH.
turci su unistili kraljevinu Bosnu ne zaboravite Husein kapetan Gradascevic se borio protiv njih
do kad cete nas svaki dan filovati vijestima iz ove drzave
Nije istina. Ovi su se kod Heleza proizveli...
tata dronova
Rat nuznost nase zajednice koja je u stalnim sukobima dijalektika je odgovor na ovo stanje
Ma daj!
Ma kakav rat!
A hajd lakše je ako nakraju znaš da ti je titulaš ali onako pravi pravdati zače.....rao !!!!!!?????
Pravcati
Prikažite Srpski BPL koji je u rangu Saheda 136 to je Komarac i udarnog poput Barjaktara to je Pegaz
Odlicno. Bravo Turska samo radite i gradite. Razvijajte svoje. Od EU nema nista, nije sreca u EU. Vi ste razvijeniji iu bogatiji od pojedinih clanica EU koje su nekada samo jugoslovenske republike bile
nama samo posaljite 5000 kom RPG. nista vise nam ne treba
sta veli Helez..haha
veli da se ukisla slavljenicka torta sda u Bugojnu za nacelnika, proglasili pobjedu pojeli po kolac i prc milojka sdp im uze nacelnika, raspad sistema hahaha
Pošaljite jednu nama da preleti Bosnu, a iza natpis Selam