Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje kuha, eno i argentinci hoce one falkan otoke. Japanci hoce nazad kurilske. Kina zinula na taiwan. Balkan je svoja prica. Turci i Grci zveckaju oko otoka plus kipar. Izrael iran palestina. Bog zna cega ima u africi od konflikta sto nema u medijima.
Pa to i jeste takav dojam, da se svugdje nesto kuha, da je rat. U sustini imas 1 aktivan veliki sukob i to je to. Vrati se bilo kad u historiju prije 1900 vidjet ces da su svakodnevno bili aktivni stotine ratova i sukoba. Sasveznistvno gotovo da nije postojalo. Danas si mogao biti saveznik sa nekim, sutra vec ratujete. Sav taj mir i stabilnost je posljedica globalizacije i naravno vojne moci Uncle Sam-a, koji osigurava taj mir i osigurava partnerstvo.
Taj ko je smislio narod, naciju i granicu je vise pobio ljudi nego onaj sto je smislio nuklearku.
Inače je Jermenija vlcannica Ruskog vojnig saveza koji bi trebao biti nalik NATO paktu . Ali savez isto ko i Rusija, jad i cemer koji gazi jedan Azerbejdžan 🤣🤣🤣🤣
Ovi armenski teroristi stvarno hoce opet po guzovima. Okupirali teritoriju i kurce se. Naprijed Azeri.
Pravoslavni teroristi na djelu
glea stroja kruha ti
😂😂😂😂😂😂😂😂
Kako ovi Azeri ciljaju pozavidio bi Arnold a možda i Stallone, nisu promašili ni metak.
Opet izgleda Jermeni hoće da dobiju po p. Malo bilo.
Englez bi i dvije ribe u moru posvadjao tako i ove divljake
Ma treći svjetski uveliko
Zastitit ce Rusija Armeniju nek se ne sikiraju hahahahaha