Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je napadom na Palestinu uzdrmao svoju stabilnost i postojanje. Neće dugo biti mira nakon 50.000 mrtvih.
Ovaj Iran ko Dodik sa otcjepljenjem i mirnim razdruzivanjem, vracanjem vojske, slanjem policije na entitetske granice itd. Sve suplja prica.
Sa Izraelom ili bez njega, ono što danas nazivamo "islamskim svijetom" guši se u neznanju, nazadnosti, radikalizaciji i fatalizmu. I to je njegov najveći problem danas. Iz toga se rađa samo siromaštvo, mrak, strah, samoizolacija i besperspektivnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Esterina djeca
Samo polako. Mi i zaboravili da trebate, a i polako se blizi 2604
Jeste li pustili taoce? Niste jos? Sta pricamo?
Hahhaha ne zure oni cekaju evo haman 80 godina...i nikad nece ni napasti ...ista su to g
Ma samo polako, nema zurbe
Oni ko Rugoba kad je uzeo taoce u SanRemu u lzn,pa kaze jooj sta da radim,sta da radim...htjeli bi al ne znaju sta i kako,i tu ce i da ostane tako.
Svaki dan cekanja nanosi izraelskoj ekonomiji vecu stetu i sve to Iranci rade planski. Letovi prema Izraelu su otkazani, nema ulaganja u zemlji itd. Nije rat samo puska i granata.
Naravno, ali ovi klikeri u glavama pojedinih nretrpljivih i nervoznih komentatora to ne mogu skapirati.
ne žuri se palestinicima, žive lagodno u luksuzu, Allahu olakšaj jer nema pradesh bez TVOJE !
E moj iran koja si ti dipla
cekaju se centrifuge zato govore.da nece zuriti
Ovnari-g svi
U prevodu nemamo m$$a
"Nikada nemojte zamijeniti strpljenje sa slabošću". Neki mudar čovjek.
kad bosanski puk analizira situaciju u dalekoj palestini i iranu, misleci da je jaaaako dobro poznaje, a ne zna ko mu zivi dva sprata iznad u zgradi
Samo vi blabla , Izrael I SAD će vas obrisati vi nista necete uraditi