Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je od pocetka u ratu s Rusijom preko Ukrajine, i to vrlo konkretno zasto se praviti naivan jer da nije NATO/a Rusi bi vec davno pregazili Ukrajinu. Ovako, svako malo protivnoci vade veci pistolj sve dok se kao u crtanom filmu - obostrano ne uniste tj dok se obostrano ne unistimo.
Nije NATO još u ratu i Rusi trebaju biti sretni zbog toga.
NATO nije ni 1% u ratu svojim resursima
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto nama dijaspore nazad izgleda prije božića
@nemojme i jesi li sretan zbog toga? Pa zar mislis da ce BiH biti postedjena?? Ipet ce biti pod zastavom SDA i podrumasa da se brani ideja Begluka, a ostatak ostaviti na milost i nemilost kao i 93'!!!
Pa zar misliš da će biti nečega?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jednu taktičku ?
Umjesto da se lik zaustavi .. on još hoće i nato savez da uvuče u rad od suverene države Ukraine koja ima sva prava da se brani... kakav bolesnik
Bit cemo svjedoci treceg svjetskog rata koji je vec poceo n A teritoriju Ukraine
Sad će to Nato I Otan Rijesiti)))) Bježite noge us.. ce vas g...ca!!!
Experti za vojna pitanja, bolje idite nešto korisno radite.Nikakve koristi od vas država nema!!! Najbolje da se radnosposobnim koji se vode po biroima,a ima ih mašallah uvede minimalan porez od 1.000KM. U slučaju da ne plate poslati u KPZ Zenica na izdržavanje kazne ili oduzeti imovinu.
Npr. Kuba raketira Ameriku,nakon 1 minute ide atomska na Havanu,jedina nacija koja je iskoristila takvo oruzjerealno rusi su strpljivi.
Prepali se rusi...blago receno...kako onda opravdati svom narodu kad im Ukrajinci uzvrate istom mjerom i napadnu njihov teritorij...samo naprijed Ukrajina...
NATO mora biti ukinut jer je izgubio svrhu postojanja onog trenutka kad je ukinut Varšavski pakt !
Ma samo rokaj ovu budalaštinu samo atomska moze riješiti. Al oprez definicija atomske je : prvi bacač umire 5 minuta poslije . Znači nema pobjednika samo ima kapric . A taj nacionalizam da se iskorijeni . Svi smo prvo ljudi pa ostalosve što smo je privatna a ne nacionalna stvar.
Svi kažu proširile se granice natoa a niko ne spominje briks i sve jači savez medvjeda i zmaja na šta je kisindzer upozoravao
Čitav svijet se je nasukao na toj poganoj americkoj politici, a svi kao ocekuju da Rusija bude umjerena dok joj gadjaju teritorij. Svaki dan sam sve vise na strani Rusije, ko bi to rekO.
evo kifla gratis
a iranske rakete mogu letit u ukrajinu.
Nije li Rusija prva napala unutrasnjost Ukrajine?
Samo što je tu sad klinč niko neće da popusti da se kaže da je izgubio i dodatno se eskalira a dokle ostaje da se vidi
Amerika,gdje je imala interesa,vojno je napala gdje je mogla,Rusija vojno napala sve oko sebe ko joj nije potlacen,a Kina,ta stara civilizacija,isto ima puno problema a oruzje joj miruje i furaju svoju furku