Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to zločin to je genocid. Holokaust. Slobodno je naslov mogao ići: Nastavlja se genocid u Gazi.
(FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P) = iz ra el
Zamislite koja mržnja se rađa u ovim ljudima. Narednih 100 generacija će da mrze svoje ubice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamislite da je obrnuta situacija, da muslimani ovo rade židovima, kako bi zapad reagovao. Ovako, postalo je skoro nebitno, nema više ni zabrinutosti za zločine terorističke države
zapad ne voli moralne vrijednosti...
Postoji kršćanska država - Vatikan, jevrejska država - Izrael, čak su prihvaćeni od UEFA i na EUROSONG. Ali kad neko spomene Islamsku državu odmah je terorista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polahko, ali i Zapad se okrece od .... Inace ne bismo dobijali ovakve snimke.
1 *Z *R *A* E *L J *E G* 3* N* O* C* I*D *N* A D* R* Z* A* V* A. N* A* T* A* N* Y* A* H* J*E R* A* T* N* 1 Z* L* 0* C *1 *N *A* C.
Zato ja nisam htio ić u školu
Ćas te neš strefi
Koliko još? Ovi su prestali brojati. Koliko još? 10 000, 30 000, 50 000. Gdje je humanizam nestao na ovoj planeti? Mora se nešto uraditi jer ovo nema kraja. Poslije Libana idu na Siriju i onda na Iran pa na Saudisku Arabiju.
Predsjednik predsjedništva države BiH iz reda Bošnjačkog naroda, odlučno podržao USA i Izrael u posjetu Washingtonu.
Arapi su ...
P...e
Ja sam sa 17 godina uzeo lovačku pušku i sa njom prvi mjesec sa njom ratovao protiv četvrte Armije Evrope , dok nisam dobio pravu pušku. Dva put ranjavan i nije mi bilo žao dati život jer bolje da nema ni mene nega da gledam genocid...
pa ovo je postalo vise ogavno fuj
Ja ne mogu da shvatim kako arapi imaju želudac ovo sve posmatrati..
Fašisti
Necete dokle hocete. SIGURNO !!
ovo postaje tragikomicno. Ovoliki broj zlocina i niko nista. Dobro je da postoji novinarska dokumentacija i sjecanje, a kada se steknu uslovi, sve ce brutalno platiti.
karma je čudo, doživjeće oni ( ubice djece) 100 puta gore stvari,
Valjda ce neko nekad ove zlotvore osudit za genocid.
Ovo ubijanje djece je sve namjerno