Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirski je Rus koji se rodio u selu 250 km od Moskve, i ime mu je Aleksandar, i kako to da se lično ime može menjati pa on postade Oleksandar, to samo maniti konvertiti Ukrajinci mogu raditi, isto kao što su Zelenskom od Vladimir promjenili u VOLodimir. A jezik im je takav mutant da otstupa od svih ostalih slovenskih jezika, jer mjenjaju korene reči, pa i ličnih imena.
Ja imam rješenje...Napadnite one linije koje drže srbi, tu je siguran prodor.Možete napasti i autobusima!
Oleksandr Sirski, rodjen u Rusiji i prica ruski. Porodica mu i dan danas zivi tamo (mama, tata i brat. Tata mu bio vojno lice u Rusiji takodje a brat mu radi kao security. Neznam sta je ovim ljudima ali ovo normalnom covjeku zvuci sasvim nenormalno.
Ukrajinci su Rusi. Identičan slučaj kao i sa Crnom Gorom. Naravno da ova podjela nije slučajna "neko" namjerno rasparčava Slovene i okrece jedne protiv drugih. Ukrajina je izmišljena 22.1.1918. tokom pregovora u Brest-Litovsku.
svaki komadand bi trebao provesti par mjeseci u akcijama sa diverzantima...da vide pravu sliku steadanja i ludila...a ne iz bunkera se igrat sa sudbinama mladih....