Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kenja mi se na demonstrante i lutku
A gdje su Bošnjaci, njihova (ne)svijest i saosječanje sa žrtvama genocida u Gazi. Dobro reće ef. Čamdžić: I nije bitno koliko nas je, mi ustvari ne postojimo. Mi ustvari ne postojimo.
Ovi bar mogu protestvovati…u Njemackoj, otkaze dobijaju ako kritikuju cioniste.
nema u svabe suplje price
Da mi je netko pricao nikad ne bi povjerovao da se zeli unistiti jedan narod, u 21 vijeku od strane "civiliziranog zapada
Hamas i paraglajderi su samo izgovor za uništenje Gaze...ubijaju Palestince i na Zap.obali iako tamo nema hamasa.
Neka dragi Allah savs nagradi sve ucesnike protesta, a izrealskim krvnicima ukine svaku opskrbu. Amin.🤲
I u Bosni isto,doduše uz kaficu i šišu po kafićima
Jes jes, sace oni cease fire a vaši se upalili bacat bombe na hute sad kad bi vam mogle poskupiti carape i gorivo.
Šta kažu Procionistički botovi kako mi samo po klixu i u Sarajevu podržavamo, evo gledajte paćenici normalnog svijeta za razliku od vas koji za doručak ručak večeru vas roditelji hranili mržnjom
diljem Evrope se održavaju protesti u znak podrške Palestini. Desetine hiljada! Blokada medijskog izvještaja o istini nažalost čini svoje pa ljudi uopće ne znaju.
a sta ce onda u Londonu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)