Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek im stavi tampone u wc...
Omladina im okrenula ledja zbog Palestine, zato su ih hapsili po studentskim kampovima. Nema vise podrske.
joj Hamo, vidi mu glave, onog u plavoj majici
Na šta spade ova Amerika, pa da bira između ono dvoje, prazne priče nikakve konkretnosti. Kao što reče Bassem Youssef takmiče se ko će biti bolja k u č k a za izrael. Izraelski lobi radi svoj posao.
"Kasno Marko na Kosovo stiže". Motaj kablove, gasi mješalicu.
igraju oni u Gazi igricu CoD sa Zionistima
Igranje igrica je neozbiljno. Od potpredsednika očekujem da se zalaže za prava LGBTQ zajednice, posebno kad se radi o pravima furundžija i treba da nam pokaže na neki nekonvencionalan, direktan i neposredan način da mu je to prioritet i da se identifikuje sa tom zajednicom....
Da pusti neki kućni video sa prijateljima?
Ili da posjeti našeg Dina i Garonju?