Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi putin nije htio nato u Ukrajini (navodni razlog i opravdanje napada na Ukrajinu) i onda ga dobije u Finskoj.. Koji strateg.
A on je dete od 10 godina pa nije računao na ulaženje Finske u NATO. Pre paljenja tastature upali mozak
Ne gotivim ruse...daleko bilo ALI hajmo biti realni u cemu je razlika izmedju SAD i Rusije. Ameri imaju pravo da razvaljuju druge drzave "braneci" interese svoje drzave gdej god im se digne. Ostale zemlje ne da im to zamjeraju nego prave koje kakve koalcije i napadaju sa njima gdje god stignu. E onda imas rusa koji napadne Ukrainu...neopravdano ali se nadignu svi i progalse ih okupatorima,bojkoti,izolacija itd. Hajd nek neko posteno objasni zasto amer moze a rus nemoze...
mozda zato sto je tiranija u rusiji...
Orao ne lovi muve, stara narodna...
Hajmo svi u NATO. Da nikada više nema rata. Da ratujemo protiv vanzemaljaca. Može li? A, nemože buraz opade 50% ekonomije velikim silama.
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti. Sve koji su protiv ovog nehumanog rezima treba podrzavati u svakom pogledu
Rusofili hoće novi svjetski poredak sa novom tehnologijom, medicinom i sve ostalo što dolazi sa Zapada. Ali bez Zapada. A ha ha ha ha ha
helsinki ne tezi prisusvu nato snaga a bil vi u Moskvu direkno mozda
Novi svjetski poredak mora da se desi. Slobodni svijet okupljen oko BRIKSA ima kapacitet napraviti ravnotežu zlu.
Diktatorski svijet okupljen oko BRIKSA a ne slobodni.
Ne vidim problem, Rusija ima baze na vise od pola planete cak i u sred Europe, i dobro je sto je sve pola pola, jer da je sve Amerika ne bi valjalo, kao i obratno
A zasto bi uopste trebao da bude problem gradit baze na svojoj vlastitoj teritoriji pa ovo ne treba uopste ni razmatrati dali je problem ili nije.
Situacija iz Hladnog rata između tada SSSRa i Zapada je izgledala kao šala naspram ove današnje. Zehra fali da sve ode u zrak.
A svi znamo kako je SSSR zavrsio a to je raspadom, tako ce zavrsit i Rusija.
Dobro sve to, nego da pitam sve komentatore, moRete li na tu situVaciju uticat, ha?
2 sata? Cime? Po mapi bi se reklo za Kindzal par minuta?!
samo da pitam ove rusofile; što se rusija ne povuce iz ukrajine i da se konacno ovaj rat završi
Kakvo je to ime hahahaha cega se lik dosjetio
Havana traži od Moskve da Kuba bude u sastavu novog SSSR-a, kuku se svima za 30 godina
Nije se ni SSSR raspao odma trebalo je vremena, ali kao i SSSR, onako isto ce se i Rusija raspasti. Diktatorni komunizam nije odrziv i nema buducnost.
Misliš da je korupcionaški kapizalizam održiv, Kina kaže da će ih dovesti u red
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NATO obecao da se nece siriti prema istoku i Rusiji, ali je ovde Rusija kriva.
Zasto se Finska i Svedska nisu ranije pridruzili natu? Rusija je odlucila da se siri u Ukrajini, e pa zato ce i nato da se siri dalje. Da rusija nije izvrsila agresiju ovo se nebih desilo, i ti to znas dobro samo se pravis da ignorises cinjenice i realnost.