Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo sranj...svabe su ovdje pijuni
Nju spijunira a ostale prati? Koja je poenta spijunaze ako se za nju zna?
NSA ne špijunira Merkelovu, ali prati sve ostale ... ---------------------------------- .... sefove Mercedesa, BMW, VW, Boscha, Siemensa itd, pogotovo sefove njihovih razvojnih odjela. Jebo Merkelovu, sta od nje saznati i kako to unovciti?
I onako oni koji su prisluskivali Merkel su umirali od dosade, zena je vjerovatno do zla boga dosadna i neinteresantna, ali sefovi Mecke, BMW-a, Boscha, Siemensa, eh tu se ima sta slusati interesantnog kojeg se moze unovciti veoma lako.
lijepi strah :D
Strah?
hoce amerikanci da se koja v2 uputi prema D.C.,.,.,
znam to al najbolje ih je iznenadit tom razornom zastarjelom tehnologijom posjetit sta im se spremalo il poslat i maketu nekog horton-a
marsalov plan po cemu je izgradjenja njemacka,., ti vojnici su to znas i sam zasto, isti su i u poljskoj, v2 je tehnologija iz 43,., jbga ova v2 sto je ja zamisljam je mnogo bolja von braun je nja nju nakacio saturn 5(njegov ponos)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)