Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio Nobela za mir a za njegovog mandata bilo najvise ratova u svijetu koje je USA indirektno i direktno vodila.
Licemjer. Like
100%covjek koji je licno potpisao lilvidaciju po bliskom istoku drobovima itd, koliko je taj familija pobio i osakatio u ime demokratije
Niko nema krvi na rukama ko Barak
Najbolji predsednik u povjesti Amerike Klinton i Obama...
Ajde Obama nemoj tisra majke ti. Biden je bio daleko veca ameba kad se kandidovao pa nikom nista. Gdje je taj isti starac dns? Vjerovatno u podrumu juri vjeverice.... Trump 2024!
Najbolji americki predsjednik kojeg je Amerika imala, Trump mu nije ni do clanaka,realno.
Amerika vise nije i nikada vise nece biti sto je bila. Ovo je njen kraj, nazalost Evropa ce platiti ceh. Rusija sa drzavama BRICS-a izlaze iz placanja dolarom, a time dovidjenja manipulacijama, sankcijama i US maltretiranjima. Aszrajil napada 5 drzava 0 sankcija, Rusija brani licna prirodna bogatstva kao i Iran, Sirija 1000 sankcija.
Cvjetace nam ruze poslije demokratije.
Kada vas kandidat ukrade izbore, pozdravlja bandere, pada s tricikla, podrzava ratove na sve strane to je Ok. Trump nije opasnost, nego vi i vase administracije vec godinama od Afganistana, Iraka, Libije, Sirije, pa na ovamo Bosne, danas Ukrajine.
Uranile StašeU Jestel se naspavale??? Jel se ukazala Djevica Krišto ili Krvo U sti Sra Njo???
Jel pio Gnojko rujno vino sa sotonom????
Iduća godina je godina ratova i kataklizme. Evropa će na našu žalost najviše stradati, to su predviđanja Nostrdamusa a to se sve i poklapa.Naranđasti demon je vjesnik zla i mržnje .
Ne qenyay huseine, nanet...uzima narandzasti izbore laganini, a Onda ide presvlacenje mnogih ti jarana u narandzaste kombinezone...
Hajd ti vidi đe je tvoj ĐED !
Ti i tvoja supruga su glavni krivci što će Tramp pobjediti i što će se ovo sve okončati kataklizmom jer da je tvoja supruga prihvatila kandidaturu naranđasti demon i zlonnikada ne bi pobjedilo.
Priznaj Barack da trosis Kamalu
Samo da hoce Trump pobjediti.Dosta je vise ovih ljigavac Licemjera.
Tako je samo nek Trump pobjedi pa makar Putin i Vučić umarširali u Zagreb i Međugorje, što će se u konačnici i dogoditi.
Like
PRIKAŽI ODGOVORE (1)