Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema, svi su mocnici pravo emotivni, pogotovo kada se drustva vode u ambis....
Koliko je politika postala jedan dosadan spektakl. Ljude vise interesuje kakva je frizura kod kandidata, da li je crnac, zena, gej, trans... Vise ce ljudi pricati o tome sto Bajden place nego o sistematskom i svakodnevnom unistavanju Palestinaca kojem posle Bibija najvise doprinosi ovaj lik i cela njegova administracija sa Kamalom.
Evo od silnih emocija, dobih proljev.
kako može biti objavljen ovakav komentar
Joe sretno dalje u penziji. Odmori i hvala ti za sve dobro što si učinio u svojoj dugoj političkoj karijeri.
hej emotivno sam dokrajcen
strašilo pravo. lutka na koncima.
I kao takav je institucija za narcisoidnolidog kanarinca.
ti kao da si mu sin,isti ste
Sav sam se naježio!
Jedino pozitivno kod Bidena je što mu je protukandidat Donald Trump. Tako da "glasajmo za manje zlo" nije pravilo samo kod nas.
Eno sud u Splitu odbio pritvor Zoranu Galicu. Sta smo dobili. Dobili smo hdz strukture koje ce nakon pljackanja javnog novca, pobjeci u Hrvatsku. I nikom nista.
Ništa novo. Kad i kad je Oliver Knezović pobjegao u Hrvatsku. Kad i kad je Mamić pobjegao kod nas.