Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zašto su skočili na Erdogana. Od ne razvijene države do sile u regionu .
Uvijek je Turska imala jaku vojsku, samo je u doba Erdogana ista modernizovana.
NERAzvijene ybmu mtr....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je sad tesko jugobal..ama, Fgr-u i komunjarama prirkivenim fašistima. Sad ce komentari o turskoj okupaciji, islamizmu, diktatoru, o tome kako su nama komsije braca a ne Tyrska i jos najgori izlijevi fašizma
Šta si dobio od Turske? Samo selame ..živiš od selama bravo ti
Turci nam nisu braća i nikad neće ni biti, Turci su nas prodali za šaku dukata, šta si dobio od njih da možeš otići ličnom na more i kupovati na njihovoj pijaci. Koji je iznos ekonomske razmjene nas i Turske a koliki je iznos Srbije i Turske?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Volio bi da su oni neki branoci bosnjaka i Bosne ali nazalost poneka rijec podrska i nista vise.
Turci dolaze, masallah!
zemlja ide naprijed svaka cast a ne bosnje 27 godina zrtve i vjeruju u turke i erdu ! komentare ovdje zastrahujuc koliko se sprdate na turke a oni balkanski narod smatraju nizom rasom
Došli smo opet u 'eru' pranja love preko vojske i vojne tehnologije.. ulažu se milijarde i izvlače iz države, reklamiraju kao vojne sile za "in house" dronove i ostali električni otpad, i narod to onako elegantno puš.... već vidim naše "tehnologe" kako prave bespilotne letjelice, dok penzioneri i nezaposleni po kontejnerima kopaju i traže mrvice kruha.. tehnologija je idealan način da izvučete lovu iz države kasice, potrebno je samo biti dovoljno tehnološki maštovit..
Ili mozda obratno: Ova industrija stvara nova radna mjesta i nova kvalifikovana radna mjesta zbog kojih se omladina nece iseljavati iz drzave i moze dovesti do boljeg ekonomskog stanja narodu. I pridonosi eksportu. Cuj potrebno se "samo biti tehnoloski mastoviti", pa eto ti prilike da se obogatis kad je "samo..."
Svaki treci azilant u njemackoj turcin
Nikad nije dovoljno ponavljati jer ima ovih pamćenja amebe Turska nije priznala genocid što to Bakir nije pitao svog kuma zbog čega je to
Zbog Armenije. Unutrašnji državni interesi su uvijek ispred dobrosusjedskih, diplomatskih….
A što ne mogu ove priče kao mi i Turska braća, a po čemu boga ti? Šta mi to imamo sa njima i kakve suradnje kakve pomoći, kakvi debili iz ove zelene stranke, što ne kažete da su nam Kuvajćani braća Malezijci i kod njih su muslimani, šta smo dobili od Turske osim što nas koristi za svoje geopolitičke igre
A sta to treba da "dobijemo". Opet treba prositi i cekati sadake? Sto mi ne bi mogli nesto sami izmisliti i napraviti? Nismo u stanju cijevi za vodu popraviti/obnoviti u glavnom gradu. Prosjacki mentalitet "sta smo mi dobili od njih?". Zavrni rukave da ti ne treba nicija pomoc
Kemalista bi ih u crno ponovo zavio...
Bosnjo se cudi mlaznim motorima na americkom bombarderu, a Juga to proizvodila u Mostaru prije 40 godina
Hahahahha e da ti znas sta je jugo proizvodila postidio bi se sta si napisao. Inace sve sto je juga proizvodila je sa licencom to jest nista nije sama izmislila. Haubice 105mm americka licenca, tenk m84 je T72 ruska licenca a helikopteri su licenca francuske gazele.
Kızılelma a ne Kizilelma. "ı" nije kao naše "i" (s tačkom) i ne izgovara se isto. Malo nalikuje izgovoru neodređenog člana "a" u eng. jeziku.
haj ba ne dipr....
podrška potomcima srbima
e ovo vec nesto, a ne bosnje likuju amere koji se dosli ku*** u bosnu, bome mogu bit ponosni na napredak, ovako nesto napravit ej vala.
e ovo vec nesto, a ne bosnje likuju amere koji se dosli ku*** u bosnu, bome mogu bit ponosni na napredak, ovako nesto napravit ej vala.