Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zemlje ljudske civilizacije, pod hitno, moraju uvesti totalni blokadu prema barbarskim hordama u teroristickoj drzavi Moskovija, uz minimalno trajanje od 300 godina!
Onda skupljaj gume za grijanje u Sarajevu...
Nikad i nista u zivotu nisam kupio rusko... Gazprom zaobilazio u sirokom luku... gas ne koristim, toplana koristi bio-dizel, kucni otpad i nekih 10% toplote dolazi od hladjenja racunarskih centara. Pa, nismo barbari ko Rusi!
Teroristi
pa gdje vi ratujete , u diznilendu ....
kako to niste pisali o americkom agresoru razarajuci muslimanske zemlje? libija, irak, sirija i mnoge druge? malo bi vi bili muslimani,a malo ne bi? nekad vam je interes pisati kako su muslimani negdje ugrozeni a negdje se ušutite kao šaka plaćeničkog jada, kao sto i jeste!
A u istoj zgradi Ukrajinci koriste civile kao živi štit i prave od stambene zgrade magacin oružja. Još se i slikaju pa onda ovi lociraju koja je zgrada u pitanju i sledi krstareća raketa kroz prozor…
Čečeni uhvatili Ukre koji su sjekli slaninu na Kuranu...
Ruska stoka.
Sto bi rekle nase komisije, mA oVo oNi sAmi sEBe gAdjajU
Sva nemoc rusije
Pazi saobracaja....
Čečeni uhvatili Ukrajince koji su sjekli slaninu na Kuranu.
ruski teroristi
Heroji ko i cetalji. Samo po civilima znaju udarati
Gdje je zracna odbrana ??
Teroristocke ubice
Kad ga ispuše ruski agresori na liniji i kad krene toralna ofanziva srušit će se rusija ko domine.
A rusofilski vonjavi sendvič botovi kojih se na kliksu nakotilo ko žohara će bit na miletovom tehničkom kiseoniku za varenje 🤣