Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj pa onda NATO I SAD ratuju protiv Rusa ?! Jok, Rusi će samo da sjede i gledaju kako rakete zuje pa sravnit će Ukrajinu da kamen na kemnu neće ostati...
Mogli su da su htjeli, to ni krajnji cilj nije Destabilizacija je bitna, upravo ono što rade sad Rusiji.
Cekaj pa ko je onda ratovao sa BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opsjednuti ratom u ratu završe i od rata. Pa jeste li bre normalni !
Izgleda da nato lagano gura ruske tenkove ka berlinu
vako je alija rahmetli sa svojim hajducima crto,kae Hasan cim stignu one odma ovdje gadzamo,kace stic alija? alija mutavi suti,pita hasan opet,kace bolan alija stic,jesil ih platio? alija veli,erdogan me pito da mu pozajmim do prvog,pa kad vrati on ce ih tipla. hasan se samo udari po čelu
Izgleda da je jedina preostala vojna opcija Ukrajinske armije, dalekometno gađanje ciljeva po Rusiji. Na dodirnim linijama sa RA, u povlačenju naročito nakon pada Toretska, pravac Pokrovke i glavnih log.huba. U Kursku stoje i čekaju kontraofanzivu RA, u Belgorodu ipak, očekivano, nisu napravili ništa. Vrhovni nastavlja da smjenjuje komandante koji traže otsudnu odbranu istoka, umjesto napada na sjevernom frontu.
Nebitna vijest. TREBA GASITI POZARE!
SDA je krivac za sve u BiH
Rusija u slučaju da Ukrajina dobije dozvolu za to, neće gadjati ciljeve u Ukrajini. To je rečeno SAD-u i Evropi. Nakon tog počinje III svjetski, pa kom opanci, kom obojci.
Da smo mi Ukrajinci nama bi bio nametnut embargo ali mi bi im oteli oružje da se branimo. TO JE VEĆ VIĐENO!
hahahaha mislis, prodali bismo vam oruzje.
Kako je krenulo dvodnena specijalna vojna akcija će se završiti mirovnim sporazumom: Donbas i Krim Rusiji a Kursk i Belgorod Ukrajini.
Kursk je bio dio Ukrajine!
Zaboli me za Rusojom i Ukrainom.
Ukrajinke rade pošteno po starom kontinentu.
Što im Zukan ne pošalje dronove Made in Bosnia?
Niste klixe vjerodostojni. Puno je tu propagande. Bez uvrede.
Malo vam je ovo smiješno ali eto ako se plaća.
Rusija će pobjediti, džaba izmišljene karte, džaba propaganda made in britanci, džaba sve. Mi sve držimo i čekamo trenutak.
mozes samo od bijesa da kmee na portalu hahaha
Ja sam hladan ko špricer, ti ćeš da kmečiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)