Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li iko pročitao do kraja da nam objasni u kratkim crtama o čemu se zapravo radi?
Nema snijega
Da sumiramo Sarajevo Zenica i Tuzla ce se gusiti od prljavog zraka kao i svake godine. Spremite maske braco i sestre
Gledajući širom Evrope, uglavnom vidimo ispodprosečne snežne padavine. Više snježnih padavina nego što je uobičajeno očekuje se iznad Skandinavije, zbog uticaja lokalnog sistema niskog pritiska. Za februar biće nova verzija raporta vremena. Adresa u tekstu od ranije.
haaaaaaaahaaaaaa bit će a i ne mora ali možda ovako pa onako al biće svakako
A.L. JE SI LI BIO SKORO KOD VIDARA.
Nama je bitno hoce biti snijega ikako ili ne,a ne ovi romani od prognoze :)
Koji copy-paste članak o kojem klixov novinar nema blage veze! I Nedim Sladić bi sr pomučio da ovo skonta!
Kud poče ovo čitati. Umalo da pitam jesu li se na kraju uzeli?!
Dajjye nam vise ovakvih clanaka. Bas sam sa uzivanjem citao.
Prvo kaže....ova ECMWF prognoza za stratosferske zonalne vjetrove od 10mb pokazuje ispodprosječnu snagu polarnog vrtloga u kasnu jesen i ranu zimu....pa onda kaže.....mogućnost blokiranja na visokim geografskim širinama, stvarajući veći potencijal za prodor hladnog zraka ili temperature ispod normalne u dijelovima SAD i Evrope.....i završava....Ovo je nešto što treba pratiti jer se ažurirane prognoze objavljuju u narednim sedmicama i mjesecima.... MOŽDA.
Sve sam pročitao, ali ništa mi nije jasno.....na kraju krajeva jako nam je bitno vrijeme u Kanadi i Americi. Tekst nepotrebno predugačak, razumiju ga samo profesionalci.
Mere bit hladno a mere bit i ne bidne.
Joj kad bi se ovako detaljno posvetili nekim drugim temama xD
Prodajem skije pancerice i stapove, moze zamjena za klimu
Jel iko ista skonto?
Nije.....nešto malo za Kanadu, jer jako nam je bitna zima u Kanadi