Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj ako je implozija zar nije sva smrvljena? i kakve su olupine onda oni izvlacili?
Ako postavis bilo kakvo racionalno i smisleno pitanje na ovom portalu, 2 su ishoda, prvi je downvotes bez ikakvog obrazlozenja/logike, drugi je da ce te neko nazvati "teoreticarem zavjere". U svakom slucaju, nase mase su ocigledno alergicne na logiku/smisao.
ovaj dio sto su nasli nije dio kapsule koja je implodirala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam koji je fazon ici sa podmornicom da gledas neku olupinu gdje je 1500 ljudi izgubilo zivot jos preko displaya, jer onaj mali prozor je ustvari kamera koja snima na televizor. Smjesno, mogli su pogledati na yt nikakve razlike ne bi bilo osim sto se ne bi izlagali riziku da presele.
Nije kamera vec imas pravi mali prozorcic. Fazon je da ides gdje niko nikad nije. Nekoga to pokrece. Nekom je to razlog sto ustaje ujutro iz kreveta. Avantura. Istrazivanje. Tako su prije putovali, kontinente otkrivali, mnogi se nisu vratili. Al sve u svemu njima mozemo zahvaliti sve sto imamo i znamo danas.
Doputovali su do Titanica
Gde ćeš u ladnu Moravu a ne znaš da plivaš ???!!!
Implozija je kad vanjski pritisak zguzva a ja ovdje ne vidim nikakvo guzvanje
"iz broda su pitali Titana da li prvi još uvijek može vidjeti drugog" Koji prvi, kojeg drugog?
Kako je netko mislio da je pametno u dubene sa kartonskom podmornicom
kad se samo sjetim kad sam ronio u Miljacki tražeći školjke u njenim dubinama...Malo malo pa školjka..te od fiće te od juge te od stojadina.....
oni na daljibski aktiviraju pejdjere i motorole.... sad ne treba nikog da cudi uklanjanje konkurencije jer je postalo bez traga
Imati je hrabrost u ovoj konzervi spustiti se na 4km dubine.
Super hobi nema sta, idemo rizikovati zivot jer smo bogatunci kojima je dosadno