Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništena glavna vazdušna baza Negev Bog neka pomogne oslobođenje Palestine
Ta je baza bila "unistena" i u proslom Iranskom napadu :))) svaki put je uniste a ona opet tamo
Navodno baza unistena isto ko i 20. Aprila https://apnews.com/article/iran-attack-nevatim-base-israel-satellite-photo-c8bea9f43967457bd49b60a6fe1dcd42
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka čast Iran, srce mi ko Amerika.
Ovo je nista sta je vjerovatno sve proslo i pogodjeno. Oni svakako kontrolisu medije i za ocekivati je da nece prikazati stvarnu sliku kakva god ona bila.
Hahaha... ništa jaro, sad fino u krevet s osmjehom na licu. Sutra kad se impresije slegnu i skontaš da tih par kratera zapravo nije nikakav big deal, opet povratak u surovu realnost.
Čuj neke iranske rakete. 80% probilo
Ispaljeno 200 raketa i 2 osobe lakse ranjene. Bravo kozoyebi.
Samo tući po skolama, bolnicama, mostovima, bolnicama, aerodromima, komandnim centrima, obdaništima. Poštediyi samo sinagoge jer ipak nismo mi oni.
Dvije osobe lakše ozlijeđene..... vau
Ravnaj ravnaj
Dat' će Bog snagu i odvažnost ! Bit' će što je zapisano a znamo šta piše ! Još malo ! Bolje i sudnji dan nego ovo sve što se radi. Amin Ya Rabbi
jesu dali gol?
lažu, kriju.... ne daju da se šire informacije da su ih raznijeli
Samo pogledajte video na New York Post bice vam sve jasno
Slava Perzijancima!
Neki neobičan osjećaj pravde i satisfakcije kad se ovo vidi
Čekaj, zar Iron Dome ne hvata rakete u zraku, auuuuu.
Ne, taj pzo nije namijenjen za balističke rakete srednjeg i dugog dometa. Svrha Iron doma je gađati rakete koje ispaljuju palestinci, tj grad 122m i slično.
Ma neeeee, a posadi nista. Hahahaha
kl i x nemoj brisati kom o ra bi nima koji pozivaju na ubi janje djece. je li novac preci od civilizacije
Na prvom snimku gazda istjeruje napolje kradljivce, nije ni kod njih neka sloga i bajno kako se hvale da pomazu jedni druge