Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi budimo realni Rusi nisu mogli nista Afganistancima tolike godine,jos gore nisu mogli nista protiv Cecenaca...sve zemlje koje nisu imale nikakvo oruzje,neku sadaku iz Amerike i Arapa...i nisu njih uspjeli da srede...u Afganistanu digli ruke i hiljade izgunili,a Cecenija dobila skoro status drzave,nista se u Ceceniji ne pitaju,imas osjecaj kao da si u Iranu a ne u Rusiji...kako onda oni da poraze Ukrajinu koja je vojna sila za Afganistan i Ceceniju
DEMILITARIZACIJA I DENACIFIKACIJA ne znaci okupacija i pripajanje kao sto rade. Pusti parzne supljake. To ti na kuriru prosipaj.
Balkanaca znamo te od ranije sta si pisao i pljuvao po Srbima ne znam kako ban nisi dobio. Cecenija je ajd zdravo zemlja po pitanju zivota , uslova i islama. Jedino sto uz svoju zastavu drze i zastavu Rusije koja je dala pare da se sve sagradi, renovira i ocisti od onih koji su direktno napadali istu. Nisu ni Ameri ni Rusi uspjeli osvojiti Avganistan niti je ikad iko uspio.
Ukrajinci pencilin za agresore i nasilnike
Roka Ukrajina.
Ruje dobro znaju da će da skiknu. Cijeli svijet zna. Samo srbi ne znaju nit će znati.
Ukoliko Rusija napadne Srbiju, svi Srbi će navijati za Rusiju.
Da je SDA tamo njima na vlasti u Sevapolju ne bi im se ovo desavalo. BAKIREEEEE!!!!!
Lupat agresore sve do Staljingrada.
ukraina se igra sa tzv,super silom
Udri bagru agresorsku ime im se zatrlo.
Dosli Ukrajinci u Moskvu a Armija BiH u Banja Luku !!!!!!
Krajem 18. stoljeca Rusi su izvrsili invaziju na muslimansku etnicku grupu Čerkeze koji su zivjeli na Kavkazu i sjeveroistocnoj obali Crnog mora. Prema ruskim podacima ubijeno je 400.000 muslimana dok drugi izvori navode da je ubijeno milion i pol. Samo 10% Čerkeza je prezivjelo i to raseljeno diljem ruskog carstva a 90% iskorjenjeno masakrima, bolestima, gladju, smrzavanjem, deportacijama.
Baš me zanima kada bi Srbija ovako bombardovala dijelove Kosova, da li bi u ovakvom pozitivnom duhu KLIX objavlvio tu vijest. naglašavam da je Krim ušao u Rusiju nakon referenduma na kojem se izjasnilo 93% građana ZA i sa izlaskom od preko 80%. Na Kosovu je odluku o nezavisnosti usovjio nelegalno izabran parlament.
U mnogim zemljama svijeta postoje regije gdje su u vecini narodi koji nisu vecina u toj drzavi, pa ne traze referendume i otcjepljenje. Jedino Rusi i Srbi smatraju da gdje postoji jedan njihov grob, to je njihova zemlja.
Treba se pazit mogli bi ovo eskalirat i eto po 6000 nuklearki sa svake strane koje ce nas vratiti 5000 godina unazad.
Jes to ti Medvedevu ? Kako votka udara li ? Dnevna doza nuklearki rusofila
samo dodi i vucku nije jasno za Ukrainu, ciji je u cijoj. Sav normalan Svijet ovo zove agresijom
Sa dronjerima se može puno napraviti ali nemože dobiti rat
Nakon Kurska, Černobila, Staljina i Putina, zar ima još naivnih budala koje vjeruju ruskim agresorima!? 😂😂😂😂😂😂