Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijeva obala u Mostaru ista ovakva 26 godina nakon rata....a vi se sekirate za Gazu
pa bilo bi lijepo da njihova braca muslimani iz Saudijske Arabije i ostalih zemalja iz Perzijskog Zaljeva uloze stotinjak milijardi u Gazu i West Bank u mjesto da te pare ulazu u imovinu u Francuskoj, Italiji, Spaniji, jahtama itd. Bas kao bi bilo lijepo da Turci uloze koju milijardu u BiH a ne Srbiji ali Bosnje ipak trce za Turcima kao cukice.
Druže to je tempirana bomba. Tu nema budućnosti kao i u Bosni. Zato niko ne investira novac...
Hamas proglasio pobjedu...A Israel ih pomete ko prasinu....Isto Boooosnje svojataju BiH a zive na 23 % teritorije...
Pa samo u jednom naletu su bacili 500tona na podzemne tunele. Bolje je ništa ne obnavljati ako nisu potpisali mirovni sporazum.
Tim ljudima dzaba pomagat, vole se busat i dobit po... Neredi su bili ispred al aqsa dzamije a oni krenuli nasumicno raketirat, i aj sad opet skupljaj po svijetu pare i ko zna koliko ce od te pomoći zavrsiti i pogresnim rukama
Taman kad malo obnove, Hamas pokrene nova. Raketiranja
Može se ugraditi
I tako sve u krug, zasto su ljudi tako slijepi i pohlepni zove jedan zivot a ubijaju se zbog komada zemlje pod koju ce opet otici a nece ponijeti nista sa sobom.
Nemaš je šta obnavljat kad ce vas opet napast gamad...
Kad obnove onda će Hamas opet da se igra rata. I da ih opet sravne sa zemljom. I tako zadnjih 70 godina.
pa sto grade kad ce se opet to rusiti sve za koju godinu
Kažu izraelci da napadaju terorističke ciljeve na području Gaze a ruše škole , bolnice i fabrike . Uništavaju ih kao žohare , Allah ih uništio .
S obzirom da je većinsko muslimansko stanovništvo očekujemo obnovo za nekih 20-30 godina, nešto kao u nas
Ko je kriv kršćanima što su digli ruke od Palestine? Muslimani nisu.
aide sta ionako ce se to porusit i izgradit savremeno zapadniacki
Hahahaha ne samo da nema ništa o nekakvoj slobodnoj Palestini i slobodi palestinskog naroda, već je u pitanju hoće li se ovaj okupirani zgusnuti i blokirani dio ikad obnoviti. Nema tu hajra.