Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ono što kaže moj komšija kada je bio na liniji - može neprijatelj imati sve - avione, artiljeriju, hiljade projektila - al da bi uzeo teritoriju, valja prići jarane. A za to treba imati damu ko lubenice.
Komšija ti sigurno nije pričao da je bar nekoliko puta napunio gaće dok je bio na liniji. Pazi nije sramota, nema borca koji nije.
A hoce na Hezbolah haha
Hezbolah i saveznici su jedina nada na strani dobra protiv zla.
Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaku...
Koliko ih je Hamas unisto,do sada bi trebalo biti stotine snimaka..Vec snimaju i svaku presretne Trophy sistem a oni kazu evo unistili smo.Nikada nisu prikazali snimak unistene Merkave.Svaki snimak im je montiran,ubrzan,kao indijska serija. https://www.youtube.com/watch?v=KBTeJrw2iZc
Pa da imaju oni Holivud tamo da ti snime da ti vidiš?!!!! Čekaj čuti će se!
Tamo nema nezavisnih novinara, ja ne vjerujem nikome nista, istina ce se znati vjerovatno prekasno.
Mozda 5000 ako ne i vise kakvih 500.
Ako posada tenka ima 4 clana a APC prevozi minimalno 8 osoba.. po tebi je bar 50K poginulo.. lol
Transporter i tenk najjeftiniji nekoliko miliona ,granata od jevelina 150...
Twwenty4Seven@ kako misliš da izmjeste glavni grad? Šta će s objektima i ljudima? Kako ćeš grad izmjestiti....hahahahaaa....mislio si možda administraciju?
Nije to njima problem. Pare su kod njih. Neko će to ponovo platiti.
Biće biće
Mashala
broj je dtroduplo veci ako ne i veci
Molio bih da neko podnese apelaciju u parlamentu za izmještanje glavnog grada. Ovakva sramota ne zaslužuje ničim da ostane naš glavni grad.
Jel to lego dupli parizer. Pravo si aktivan