Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što hejtuju Iran ovi pezićevi i slični, gdje su vam to ti vaši Arapi? Ah pa da, treba im jos zlata i milijardi za novu jahtu. Uz Iran i Osovinu otpora!
Moraš vidjeti razlog zašto ga hejtamo. Pogledaj šta je Iran radio po Siriji, Iraqu, Jordanu... Kako su Sunije prošle... A ti se fataj tog Irana, slomiše se pomoći Gazi, a imaju najjaču vojsku.
Kolišni je Izrael, a ove čke okolo ne smiju zucnuti. Samo u Egiptu živi 100 000 000 stanovnika...
I Sebija onolicka, al svi u SDFA stoje mirno ..... to je nasa , jel se kaze sifra, kad si glavna za sef? E ona je sifra
Sirijska opservatorija za ljudska prava se sastoji od jednog jedinog covjeka koji reportira iz Londona.
Ma foto vam je pravi ......
Ma foto vam je pravi ......
Protrcao Bakir do sefa, pa pomjerio aparat. Izvini sto je ostavio tebi los dojam fotografije. Mislim da ionako nemas pojma gdje je Iran. Kao ono ti svjetski putnk
Dugotrajan rat ma svoju cijenu, svakako. Iran je sa svojim snagama na granici sa Izraelom i prisiljava ga na ratni život. To baš i nije lahko, bez obzira ko te i koliko podržava. Stalan problem po Iran su službe arapskih režima i Iran suštinski više pažnje mora posvetiti njima nego Izraelu i USA. Bez arapskih režima Iran bi bio mnogo učinkovitiji sa odgovorom.
Primjeti li iko da sve muslimanske zemlje žive u miru osim tamo gdje Iran ima svoj utjecaj?
U Islamskim zemljama je vladao mir stotinama godina dok Velika Britanija nije razbila Osmansko carstvo i onda predala Palestinsku zemlju jevrejskim kolonijalistima. Sta treba da se radi? Da se dopusta genocid i sirenje tzv. Izraela? Nemir na bliskom istoku je poceo nastankom tzv. Izraela. To je visedecenijski projekat razbijanja muslimanskog jedinstva, a Izrael je alat.
Iran, Jemen, Sirija, Irak, Liban - osovina muslimanske časti!
Nije pitanje hoće li Iran odgovoriti, vrlo vjerojatno hoće, već kako će jedna užasnuta zemlja poput Izraela, koja je u stalnom ratnom stanju, odgovoriti na to. Druga stvar ,besmisleno je jer ili ste u sveobuhvatnom ratu ili se krećete u đavoljem krugu osveta-na-osvetu. Jednoj civilizaciji poput perzijske ne priliči da se razmeće u ovako kritičnom trenutku za čitav svijet.
Dakle, ja ne bih preporučio osvetnički odgovor, osim u slučaju da krećete u rat, a Iran to neće u ovom trenutku.
Samo toaletni papir.
Tamo se ne zna ni ko pije ni ko placa....dok narod gine.
Tužno je da su od strane par ljudi, par miliona citav islamski svijet ponižen
Po cemu je Hamas olicenje icega loseg? Koja god tvoja drzava/domovina bila, stavi se u tu poziciju da te napadaju, terorisu, siluju, zatvaraju bez razloga/bez sudjenja, otimaju ti sve sto si kroz zivot pravio i ti i dalje ostanes levat i dopustas to
CNN je objavio da se odgovor očekuje u roku od 72h. Neće se sigurno koristiti Sirija jer Rusi to ne daju. Oni su duž cijele granice s Izraelm u skladu sa sporazumom iz 2018 da Iran ne smije biti na granici Izraela.
Pa ti već imaš veliki broj Iranski vojnika u Siriju, koji su još došli onda da pomognu Asadu kako ne bi pao, dosta Iranski i Irački jedinica je i dan danas tamo...
Iran strateški mnogo bolje stoji, njihova teritorija je daleko od Izraela a oni su u Libanu praktično na granici Izraela, u Siriji imaju 3 ili 4 korpusa tu je i Irak i odmetnuti Jemen. Mogu sprovesti vrlo snažan udar na Izrael, njihve strateške ciljeve i vojne baze. Ovo će biti potpuno drugačije nego prošli put jer su samo htjeli provjeriti spremnost Izraela i saveznika.
Radi guza ko meduza
Iran nema m..da za napad...
HAHAHAAHAHAHA de nam još koji vic izvali