Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vam nije jasno sa smo kao i u proljece 93 ostavljeni da sami bijemo bitku, svi su protiv nas neki javno neki presutno...i svima koji mislite odbrovoljit neprijatelje relaksacijom da vam odma kazem nece vam pomoci
I dobro, krene RS u razdruženje, uz prešutnu podršku ovih zapadnih zemalja, ili uz njihov izostanak reakcije, kako bi to bošnjaci spriječili? Tko bi to jurišao na RS? Kakve su to "same soje bitke" koje predlažeš?
po ovome onda ispada da jenajbolje da i u Federacijei imamo zestoku desnicu, pa kud puklo da puklo. Ovako jedni stalno hajcaju, a drugi sute.
Ma nije to opcija... Bolje biti naivni bosnjo
Nije pametnije ulagati u mudro savezništvo umjesto radikalizacije, getoizacije i palestinizacije? Tačno znam ko gura ovakve teze i podmeće Bošnjacima kukavičje jaje
ima da opet austrijska vojska u kojoj su i bosanski pravoslavci napadnu preko drine.
Ako Nizozemska vrati 20% ukradene površine moru i ako vrati 20% kopna životinjama i šumama kako kaže taj zakon. Moraće da iseli 5-6 miliona ljudi. Zeleni prosipaju šuplju priču, zato je svima dosta toga.
Dodo je najjači bos...svi se mijenjaju samo Dodo ostaje
tako je to, kada te amerika dovede na vlast.
Dodiku vise niko ne moze pomoci, gotov je.
Sta kaze Dodo, hocel'ga pogurat malo? Kada ide osamostaljenje? Znal'se sta?
Bas ovo bi bilo dobro za EU a i za Republiku Srpsku i Federaciju
Klix je najveci sponzor Dodika Lukašenka!
o sebi se zabavili. evropski liberalizam je samo privremena maska, svi su naci vise manje.
Nema gdje ne nadjete povezici sa dodikom, postaje bolesno sve ovo.
Ja i ?