Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o sebi se zabavili svi, dova za svaki dan
Ovo me podsjeti na Mojsija u Tori...O cemu se zapravo radi? Ti brate ratuj, a ja cu doviti za tebe dok ti gines. I ono ispade da su pobjedjivali dok je Mojsije drzao ruke (dovio), a kad bi spustio, gubili bi. Sta ti mislis OpenAI o tome?
Idu kao civili i napadaju nedužne Palestince ali ne mogu služiti vojni rok. Cist primjer kako vjerski čelnici Uvjek guraju običan narod u rat a oni ubiru plodove.
Koji je ovo šrot ljudi moji. Ako je to tvoja zemlja (a nije ali argumenta radi) , pušku u ruke i to je to.
Cionizam polako jede svoju djecu..
Šta je pi**e? Na jeziku oštri kad treba raju ložiti, a kad se treba fajtat i zagristi busen odjednom mi nismo za to?
Gdje ti živiš? Gdje se informišeš?
Ortodksni judeizam zabranjuje oružje i silu čak i u samoodbrani. Odatle otpor regrutaciji i 'rat Tori' od strane vojske, što je spomenuto u članku.
Jeste li namirili zamišljen broj ?
Oni bi...a da ne udje, e ne moze to tako.
Nestalo življa medju tunelima
Pa ne mogu samo protestanti ratovati za Izrael.
sve regrutujte i posaljite u rat , bez obzira na sve kraj Vam se zna.. nema drveta iza kojeg cete se moc sakrit
OVAKVE HA MAS NAJVIŠE VOLI..
Ja kakvi su
Oni su samo da zavade nee da ratuju.
Ovi bi da tuđim k mlate gloginje. Traže širenje naselja nasilnim putem uz protjerivanje Palestinaca, ali ne da to i oni lično čine.
Neki ce da poginu a neki cemo da se vratimo.