Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesu i uzvratili... zapad ne vjeruje, da li ce se oporaviti ikad, zna li se sta
Bravo Moskva, ne daj prilaz zapadnim lopovima i lažovčinama
Nema ovo veze sa odmazdom. Diktator pretvara Rusiju u Sjevernu Koreju sa izolacojom slobodnog mišljenja.
I jest bio neki dan u Koreji da to detaljno ispita kako funkcionise haha
Hahaha Ako je ovo odmazda,ima li ko adekvatan I normalan da mi objasni kako se zovu 14 paketa sankcija protiv Rusa? Pitam za jarana!
Ti paketi sankcija su vise naskodili nama (pogledaj sva poskupljenja i potrosacku korpu u poslednje 2 god, cijene nafte itd..) nego sto su ruskom narodu tamo...
Što je pokupio finte od kima isplatila se posjeta, da se znaju isti
Nisam za ruje ali i kod dojčera je c enz ura za nevjerovat!!
To prokleto ali uvijek govori o neiskrenosti u iznosenju stavova. Staviti unisti ravan Njemacku i kepecovu Rusiju je, najblaze receno, neozbiljno.
Gojko makar ne lilvidiraju opoziciju i novinare
Ali koliko smo mi licemjerni, a i zapad isto ovako za vrijeme Covida je zabranjen rad njihovih medija, hapšen si jer si protiv Šetnji za "slobodu", protiv vakcina, sve Rusko su zaplijenili i kao sada Rusi vrše odmazdu a EU im ukrala sve novce.
Kremaljski pacov je poznat po slobodi medija. On je gotov, dani su mu odbrojani.
Pa naravno, mi u Rusiji mislimo svi kako nam veliki Vođa kaže. Dakle, Ukrajina je napala Rusiju, Poljska je napala Njemačku, Navaljni je umro od vakcine, nebo je zeleno, Staljin je bio humanista, rat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je moć. Sretna nova 1984.!
Ruska hegemonija je svoje otpjevala za narednih pedeset godina