Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocepachega Kamala ko zbirku iz matematike!
Ovako je i Hillary vodila, s jos vecom prednoscu. Nedostatak ovih anketa je sto ne ukljucuju ljude koji zive van metropola, a koji glasaju za trumpa. Slicno kao kod nas ako pitas po gradovima niko ne zeli SDA, al SDA dobije sa sela vecinu glasova.
Po Tim istim anketama Trump je vodio. Nije tačno da se rade samo po gradovima - rade se telefonski, po šarolikom profilu potencijalnih glasača. Porazno po Trumpa je to da je Kamala u kampanji 48 sati, a već ga prestigla. To dokazuje da je dobar dio ljudi bio protiv Bidena, a ne ZA Trumpa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trumprorusofili na aparatima.
koji fake njuz to je nevjerovatno, Trump će biti predsjednik i gotovo, djaba sva propaganda.
pa 2016 je tramp imao 3 miliona manje glasova od klintonove,ali elektorski glasovi su presudili.ovog novembra situacija se mijenja u korist ća0
Vala ako Trump izgubi to je ogromna sramota
Ako demokrate pobjede .....eto opet novog rata !!DEMOKRATE SU ZLO!!!
Tacno me ne iznandjuju ovi kometari is zemlje gdje 30% staovnista izlazi na izbore ( penzioneri uglavnom ) i ono sto izadje neslusa uopste sta im se nudi nego glasaju za svoje torove pa kakvi god da su Boli ameriku ona stvar za bosnje srbe hrvate sejdica i fincija. Zalosna je zemlja gdje je Ramo Isak glavna politicka figura a ti bosnjo sjedi u kuci na dan izbore mani te se Trumpa i Harris kad u svoj drzavi niste sposobni izaci na izbore a kamo li nesto promjeniti
A tko je glasao za Kamalu da bude kandidat demokrata za predsjednika. Na unutar stranačkim izborima je dobila 5%. Niko nije glasao za nju od naroda! A da, jeste George Soros i elita poput njega.
Anketa sprovedena nad malo vise od hiljadu osoba, od ukupno 300+ miliona stanovnika? Mjerodavna anketa i rezultati, nema sta. Po njima izgleda 1000 osoba predstavlja cijelu Ameriku.
Koja gomila gluposti
kako je rekla: ona je tužilac,a tramp je presuđeni kriminalac,iskreno zelim joj pobjedu
Rusofil Donald,ima slabe izglede.
Ova moze pobjediti ali u Tunguziji, kako loze raju.. Evo kladionice kazu Trump kvota 1.57, Harris 2,5
srbija na aparatima.ode generalstab usred bg.kao zalog trampovim
U koliko para da ce Trump uzet izbore?
mozes se kladiti i zaraditi nesto . kvota je 1.57 trenutno na trumpa
Vise smo vijesti procitali jutros i Kamali Haris nego o 20. godisnjici Starog mosta. Da ne spominjem o Gazi i djeci koja ginu
Hahahahahaha stvarno raja misli da se ova kokos moze mjeriti sa Trumpom
Kako se lijepo kezi...nazor.