Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadajmo se samo da ovaj sto ga je naslijedio nije igrac Izraela ili neki mlito. Raisi je jedini vodja od svih muslimanskih zemalja imao m**a da uradi neki konkretan korak protiv Izraleski zlocinaca!
Sta kaze, hocel opet bit dronova i raketa prema Izraelu? Valjda im je sad jasno da se igraju vatre sa mnogo jacim od sebe. Roknu im predsjednika na vlastitom teritoriju bez ispaljenog metka.
Bože kad li če naša stoka to obečanje dati
Pa žrtava je,
Po svaku cijenu žele uvući Iran u rat i eskalaciju u regionu.
Ono što se da primjetiti da nema nekog broja komentara ljude nekako ni ne interesuje, ali zato vidim dosta ovih kamenjara kako uživaju , ne znam što se raduju tuđoj smrti kao da im je nešto ovaj uradio
Meni ovo nešto šuhveli da su svi skupa odletili u legendu i to baš sad kad su zakuhali sa Izraelom.Al opet kontam,daleko je Iran šta me briga,bolje mi je da šutim,samo nek ne puca...pa ja😶
Neka im Alah podari po zasluzi na budućem svijetu.Svi smo Allahovi Alahu se vraćamo.
Predsjednik Irana je protokolarna funkcija. Ajtolah je vrhovni vođa - diktator. Predsjednik jentu samo da se zamažu oči građanima.
Labavo im to. Nisu znali u svakom trenutku gdje se nalazi, u jednom helikopteru cijeli vrh drzave, upitan kvalitet helikoptera i iznad svega pravo u oluju???