Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je mala maca, na Vucica je vec bilo 26 pokusaja.
Vucko je legenda on je uvijek zrtva napadaju ga cak I svemirci.
Izgubio u sučeljavanju pa sada da nadoknadi gubitak atentatom.
Ono sto je meni fascinantno u svemu ovome je nas mentalitet ovdje u BiH. Ovi se uhvatili za Trampa, ovi za Kamalu, kao da su izbori u BiH, a nikakve uloge za nas nece igrati ko god pobijedio. Dzabe, mentalitet je takav da ako neko pobijedi za koga oni smatraju da mora pobijedit pod svaku cijenu, misle i njima ce zivot biti bolji. Nece vam zivot biti bolji, samo vi sami mozete svoj zivot ucinit boljim, nece to niko za vas uraditi, a najmanje neki Bajden, Kamala ili Tramp.
Koja farsa Tito dragi! AIPAC može da odradi šta god poželiš da ubije Predsjednika Johna F Kennedy-ja, njegovog brata Roberta kao kandidata za Predsjednika, iranskog Predsjednika i ministra inostranih poslova, može da ubije vodju Hamasa u sred Teherana etc ali može i da ne ubije Trumpa ali da iscenira da su ga htjeli ubiti ne bi li ga napravili herojem pred glasačima koji ništa ne vide u njemu osim klovna
Evo da i ja tebe upitam kad je sljedeci pokusaj atentata.
Virio iz žbunja
Hollywood !
Ne nasijeda vise niko na tvoje spinove
Fake atentat, cim ga Kamala samelje Narandžasti igra na kartu atentata, čudno da nijedan atentat nije uspio.
Ne dipr bogati..
Pa da ga je bas "samljela" i nije... Giri-giri je bilo.
Toliku internacionalnu dehumanizaciju nijedan čovjek nije nikad imao. Svo zlo svijeta očekuje ga mrtvog. Zato kad postane predsjenik woke nestaje zauvjek.
vec je bio predsjednik, druze
Mislio sam da je BiH rekorder po predizbornim glupostima, ali Tramp ih je nadmasio.
Sve pripremaš za uvođenje diktature ,ako pobijediš. To si i najavio pozivajući građane da tebe izaberu i da više nemaju potrebe da izlaze na nove izbore .
Ne zna se koji je gori atentator...
Pobjeda Trampa izazvat ce gradjanski rat u SAD, te odatle bezrezervna podrska onih kojim to odgovara..Rusija, Srbija, Madjarska,Slovacka..
Smiješno više, čovjek koji vazda ponavlja iste mantre kao i Dodik je više provaljen, Kamala je sigurni pobjednik.