Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su progledali i ne smiju se vise desiti nikada desiti da nam se posije mrznja kako bi drugi iz toga profitirali.
Sta ti Ogresevicu radis na privatnoj televiziji Sda? Ne rise molim te. Eto ti hoces neka dugorocna rjesenja. Ulazi s osmorkom i suti. Sda vam je zajednucki neprijatelj,inace ce vas sda popisat ako joj sad ne dohakate
De odjebite vise vi tzv politicari. Obicne ste neobrazovane i nepismene budale za posao koji ko fol radite za narod a ne znate ni sta znaci Ustav. Mars svi.
Neznam dokle ce ovo sve trajati.Nemozemo da formiramo federalnu vladu.Sta je ocekivati onda na drzavnim nivou.Ima vlada al nema nikakve funkcije.Dok se mi prepucavamo drzava nam puca po savovima ali nasi lezihljebovici to ne vide.BIH nije nikada bila u tezoj situaciji.
5 do 12 je da se ugledate na hns i tkzv.opoziciju u rsu , gdje su svi ujedinjeni u jednom : sve što ima prizvuk i obilježje države BiH sjeci u korjenu na svim društvenim nivoima.I onda ako je još , a jeste , bošnjačko-bosansko političko tijelo razjedinjeno.., eto razloga stagnacije države. Mometalno treba ujedinjenje svih stranaka za koje glasaju Bosanci-Bošnjaci uz jedinstven program 14 Eu uslova i prijem u Nato...Sve ostalo ostaviti za drugo vrijemeee...
Ti si kreten obicni Ogresevicu
Izmice se fotelja u USK.....Tako treba sa papcinama.
Sta ti Ogresevicu radis na privatnoj televiziji Sda? Ne rise molim te. Eto ti hoces neka dugorocna rjesenja. Ulazi s osmorkom i suti. Sda vam je zajednucki neprijatelj,inace ce vas sda popisat ako joj sad ne dohakate.
A SNSD i HDZ su im prijatelji po tebi.
Tako je. Sda, Hdz i Snsd su bratsvo a Snsd i Hdz su najljuci kad su s Sda.
Braćo muslimani, čitajmo Kur'an, nebil' progledali konačno! Jedino tu je apsolutna istina!! Jel nam Kur'an kaže da su nam prijatelji hrišćani koji su sačuvali monaštvo, a u Rusiji ih sve veći i veći broj u zadnjih 20 godina, ili da su nam prijatelji McDonald's katolix manastira-ni-zglave prodaj-crkvu-za-marku pro-lgbtnoiq 'hrisćani'??
Najgori otpaci politike su u A-SDA, odnosno sada se zovu NES.
Pa što ih onda Dino i Neka uzimaju za partnere.
@uslovno kafa / NES / ali loseg kvaliteta hhhaaahhhaaahhhh.
principijelni dvojac,nek se efendić sjeti kako je sbb prošao poslije sda zagrljaja
ti i Semir malo bi malo nebi.jer igrate sa svima i osluškujete šta će biti.a pokušavate sebi cijenu dignuti da bi dobili što više ministarstava.to se obije o glavu.na kraju ćete zbog toga ostati u opoziciji jer niko ne voli takve.osmorka vas mazi zato što mora ne što ste pametni.na kraju će vas svi nabiti nogom.
SDA, NES i SBiH dogovorili vlast u Unsko-sanskom kantonu. BIO JE DINO UPRAVU KAD JE JUČER REKAO da NES iz USK laje na njega jer im je to opravdanje da udju u vlast sa SDA
Pa što ih onda Dino i Neka uzimaju za partnere.
Ima li kakvih konkretnih pozicija , de ti nama reci to mojne suplje ....
Pa ovo je dugorocno za SDA, I HDZ vidis da ne bi mijenjali nista.
I ti bi da se nešto pitaš