Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli ti tog licemjerja, odu na drugi kraj svijeta, sruše države, unište ljudima domove, ničim izazvani, već čisto iz pohlepe i onda kao migranstka kriza je problem. Nije ovaj svijet ni zaslužio bolje od nekog reseta.
Ukloni ljudi koji upravljaju Amerikom i imas mir na planeti zemlji.
Pa sto ne idu ti migranti u S.Arabiju, UAE, Oman, Katar itd? Sami govorite ovde da si migranti problem, samo kada Orban to kaze, onda kao udarate kontru
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neće primiti ni jednu državu sa velikim uticajem iz Srbije. Dosta im je jedna Mađarska. Zamisli da se Orban može udružiti sa Vučkom na šta bi EU ličila.
Ovaj ko i Mile za G T R S ima samo kontra efekat, što više nekog podržava on više propada
orban priča o krahu eu politike, ekonomije. a mađarska od ulaska u eu zavisi od eu poći. budi pametan.
Srbija ključna? za mir i stabilnost?..... do sada sav nemir dolazi iz Srbije u cijelom balkanu.
EU se treba promjeniti tako sto ce sve rusofile izbaciti a prvo Madjarsku.
Govor mu je mogao biti glasan, dug, Velik je bio samo desničarima.
Svi se uzdaju u pobjedu Trumpa.
Govori predstavnik naroda Azijskog porijekla koji je doselio u Evropu.
TI BI MALO NA MORE ŠIPAK Adolfe
Hahah dobro nije ers spomenuo. Treba i vas izbaciti iz Evrope ko vas samo primi. Srbija ce se sama raspasti sa ovakvim Rukovodstvom.
Kad nisi?
Fantasticno Orbane. Sve si probleme detektovao, ali ti nisi otkrio vrucu vodu na sporetu, jer sve te probleme i mala djeca znaju. Kada dodjes sa rjesenjima svih tih problema, onda drzi govor. Ti bi su problemi nastali kada ti je EU pocela uskracivati novac, jer ti Hoces da diktiras EU, a uz to ne postuje odluke EU. Zapamti da je tvoja drzava jos uvijek, i poslije 20 godina, neto primalac novca od EU.
Tačno tako. Za početak su zahvaljujuci sredstvma EU s konjske i volovske zaprege skolcili na traktore.
Europas nije nikad bila velika! Bile su europske države velike, ali stara rospija nikad.
Sve je ovo vaša politika tzv kompromisa dala. Isto ako i u Bosni. Mora se uvesti prag ispod kojeg se ne može ići i to se mora poštovati. Tako i u Bosni. Do tada ne k vam sl ovo drži class_i fini f_ a sh1st@
Pokrijte svoje žene i sve će biti u redu.
dje će pustiti pijanog Leskovcanina da prica pred EU parlamentom ?
Citam ovaj tekst, i kad dodje do dijela gdje govori o Srbiji, bas se nasmija hahah. Ili onaj dio gdje govori Ucinimo EU ponovo velikom. On nije za predsjednika, nego za stand up komicara.
Ovako smo se ismijavali karadzicu i mandicu 92. Pa znamo šta je bilo
Srbija bila iza nas 10 godina a sada ispred 20 godina. a mi možemo sanjati o kreditnom rejtingu koji Srbija ima pa autoputevi, univerziteti, željeznicu, škole, bolnice, investicije.
E baš ste bogobojazni. Žene pogotovo. Vazda se sjetim onog:Kakve je Pešta nekad...imala. Samo što sada Mađarica ima po cijeloj Europi.