Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezze mu je to
Moraš se orbane malo i saget, zar ti nije mile objasnio, ha ha
Hoce li ovo i EU iskusit kako je imat dio cijelog kojem je jedina svrha kontra :D
Ma komuizam je super.....
fašizam nikad nije iskorijenjen
Nisi ti zutokljunac taj koji postavlja uslove, uskoro ce zaigrati mecka i pred tvojim vratima.A kriminalci uvijek podrzavaju kriminalce, pa tako i Orban Putina.
Dobro je da je Orban na ovoj funkciji. Mozda ce EU politicari dobiti predstavu kako je saradjivati s nekim ko ne postuje nikoga i nista, ko gura glavom u onom pravcu u kojem on zeli, ko ne zeli saradnju i ne slusa nikog. Sad ce bolje razumjeti situaciju u BiH, jer im se 20 godina nije moglo reci da pojedinci samovoljom i arogancijom koce svaki napredak.
Gdje je ovdje brat Dodik?
Trazi banku da mu se plata isplati
Je li mu možda predložio da napusti Ukrajinu i da već sutra bude mir?