Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao po željezo
I mesing od municije
EU zavrnula pipe i pristup fondovima dok Orban ne riješi pitanje manjina i ne deklariše se oko Ukrajine. Orban je nagomilao problema zbog čega je Orbanova stranka podbacila na prošlim izborima, a na sljedećim bi mogao biti pometen od Petra Magyara kome sve više raste rejting. Morao je otići u ovu posjetu.
Ma taj jeotiso tamo u suglasnosti sa putinom..
Evo ovako su nama poslali Miterana
Poslao me Putin.
Klovnovi, koji su puni k'o brod.
Govori mu Zelenski nemoj mi majke ti predavanja drzati nisam dobar, Orban govori dobro dobro izvini molim te necu ponjelo me.
Hoće da traži autonomiju za mađaraku manjinu.
I konstitutivnost.....
Poslao ga Putin da ga nagovori na primirje na dostignutim položajima!
Zelenski je trebao primiti i Kurza a ne samo Orbana!
Zelenski nikada nije trebao primiti u posjetu ovog nečovjeka.
Zela ce se potuci zbog para,kaze u bankrotu skroz:))
"Njemačka kompanija Teleperformance nudi: Bonus dobrodošlice, odličnu platu i rad od kuće" Za neki sitniš objavljujete i nagovarate omladinu da se seli iz Države. Klix i radio Kalman. Sutra cete reci da su politicari krivi, i jesu ali ste i vi!
Posao je u Bosni intelektualac
..brozkaka,akademiku, pretrazi malo i historiju! Stotine oglasa među kojima ćeš naći i onih prevarantskih. Ponude naime dobru platu, dećki odu, rade mjesec dva pa nazad kući gologuzi