Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naoko smo pred nuklearnim ratom a niko ne protestira. Svi bulje u tik-tok potpuno nesvjesni da im se zivot moze jos nocas preokrenuti u sunovrat. Cudne generacije, bez ikakva osjecaja i svijesti o realnosti. Ko zombi.
Sjede na klupi, bulje u telefom, dok rade bulje u telefon, dok hodaju ne odvajaju se od telefona. Sta ocekujete od te spijunske sprave - da vam da duha i pameti koje nemate ?
Protestiraju, ali protiv onih koji se brane, a ne protiv onih koji su pokrenuli rat i napali...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Agresore treba maknuti i mirna Bosna . Rusija dize tenzije , napustiti ukrainu i sve bi bilo gotovo .
Smiju li se Palestinci braniti!?? Sve laži i propaganda Zapada padaju u vodu kada im se ukaže Palestina i kada ih gledaš onako jadne po konferencijama za štampu kako nam ko biva nešto objašnjavaju a mi im ko biva vjerujemo! Sada je sve svedeno na suštinu gole sile pa nam čak i prijete ako ne usvojimo njihovo mišljenje ili te blokiraju zbog govora mržnje
Palestini mora biti dozvoljeno da se brani.
Pošalji par papuča , ne počinje se rat sa viljuškom nego sa ogromnim pripremama i pravim prijateljskim drzavama na koje se mozeš naslonuti. Arapski svijet gleda a ti bih iz BiH bacao papučama .
Do sad su velike sile odabrali agresiju na druge manje države. I Amerika je vila agresor u Siriji u Afganistanu u Libiji i Iraku. Samo to se nazivalo drugim imenom. Valjda od sad svi traže pravdu i da imaju pravo na odbranu. Bosni su to pravo uskratili i uveli embargo. Više neće moći.
Samo eskalirajte pa šta bude blago vašoj pameti
Samo vi testirajte
Ma jok, Zveckanje jos nije pocinjalo,I ned'o bog da počne. Rezerve Nafte,Hrane,Vode za nas su misaone imenice. Biće parola,nismo očekivali I znali. Snalazite se sami!
U stvarnosti, Ukrajina već napada "Rusiju" dalekometnim oružjem i iz Nato arsenala jer Putin smatra Krim za "Rusiju". Kuka ko tetka zbog projektila koji pogađaju duboko u Rusiju i daje još besmislenih prijetnji. Je li zaboravio da je on ovo započeo? Šta je očekivao od rata?
Je li Bosni bilo dozvoljeno da se brani ili smo dobili embargo??
Ova nova generacija je pametna,no sikiriki,samo internet druzenje i lagano.Njih ne interesuju nuklearne budalestine.Proslo je vrijeme hipija.
Ukrajinu možete zabiraviti i tačka.
U Rusiji ima sistem za pokretanje nuklearnog naoružanja. Zar Vi stvarno mislite da Putin može sam odlučiti da digne nuklearke...ccc...pa nisu rusi budale. Kad vide da je otakario, nestat će.
Svi su oni putin
A zar ti mislis da trenutno u Rusiji ima mocniji covjek od Putina?Kakav sistem? To sto govoris o sistemu kod upotrebe nuklearnog oruzja,to ti je Putin i narod iza njega. Svi smo gledali u filmovima kako je lafo borba za to dugme,za tu aktovku famoznu,ali vjeruj da ce to ici sve brze bude li svijet nastavio u ovom pravcu.
Kako to da Srbija moze da se brani od Turaka, Austro-Ugara, Njemaca, NATOa a Ukrajina ( koja malko veca od Srbije) ne bi trebala? kako to da oni kupuju oruzje od koga god stignu a Ukrajina ne smije? Da li je to normalno?
Vala ste se i odbranili. Aferim. Želim vam takvo branjenje
Saradjivala a ne branila
Kada Amerika dobro zaduzi Ukrajinu u ovom vec izgubljenom ratu i kada Ukrajina ne bude vise mogla da bira jer ce biti uslovljena na vracanje duga, tada ce Ameri i Rusi sjesti za sto da se dogovore o teritoriji i tada ce prestati. Za sada jos uvijek traje zaduzenje jer kompanije za proizvodnju oruzja rade u cetiri smjene non stop i treba im lova, tudji zivoti su za njih samo broj, Ukrajinci su zrtvovani i dogovoreni vec i ranije
A Hamo ode u Njemacku da irgeti a to isto moze i ovdje i da zivi medju svojim ljudima.Nas covjek moze biti i lopov i korumpiran ali pruzit ce ti ruku i skociti u nabujalu rijeku da te spasi .
A znaš li ti da je Njemačka u svijetu osma po kvaliteti života a Bosna tek sedamdesetčetvrta ? Hamo je pametan, ide tamo gdje se poštuju ljudska i radnička prava