Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista g i izrael i usa
klasika a na kraju zajedno razvaljuju
Puca tikva ili? Mislim da ovo ne vodi nikud. No, smatram da i neće, niti se širiti van B. Istoka. Taman posla.
Neće biti kako to Vlada Bidena kaže nego kako AIPAC procjeni da li se može vojno nositi sa Iranom i da li će moći to izfinansirati!
Uprkos međunarodnim upozorenjima da je region Bliskog istoka na ivici regionalnog rata usred neprestanih izraelskih napada na Gazu i Liban, Tel Aviv je proširio sukob pokretanjem kopnene invazije na jug Libana 1. oktobra. A oprema i oruzje salju redovno, uz njegovanje diplomatskih odnosa.
ovo je bilo iz bjele kuce uputstvo ostavi nesto i za kasnije
Oštro upozorenje uz svakodnevnu dostavu oružija i municije. A o neprihvatljivosti i zabrinutosti da ne govorimo, pogotovo međunarodnih i visokih predstavnika.
Ali oni mogu dozvoliti da se Gaza pretvori u Gazu, kakve lopine
Netanyahu koristi izbornu godinu u SAD-u isto je uradio i prije. U ovim trenucim niti jedna strana, ni demokrate niti republikanci, ne usudjuje se uskratiti mu podrsku posto i jedni i drugi nadaju se glasovima Jevreje i evandjelista. Radi to u cilju obracuna s okolnim zemljama, a sto mu ujedno pomaze i ostanak na vlasti radikalizirajuci Jevrejsko biracko tijelo.
To je i Džosef reko za Rafu pa evo, godinu poslje, Rafe nema
Napo Tri drzave sad ide na trecu.Arapi ni repom ne mrdaju.
Trump ce brzo okoncati ratove u Ukrajini,Gazi i Libanu
Trump može samo okončati nekoliko sudskih procesa koji se vode protiv njega i može iskoristiti predsjednički uticaj da to dovrši jer ga i onako neće zamarati sa globalnim problemima! Možda mu organizuju par sastanaka sa nekim liderima poput Kima, Putina, Zelenskim etc radi fotografisanja da mu imaju šta staviti u CV