Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korektno od Irana
Ovo se zove dostojanstvo, ovo se zove država i diplomatija! Oko za oko slobodarskim narodima!!!
Da li treba biti strah jednu mocnu Njemacku solazak isl.revolucije
Sta njemuci od sebe radi slusajuci cionoste, mozete misliti kakva je Njemacka bila od sile i autoriteta za vrijem g-đa Merkel i g-din Šroder a kako je sad .....
ispravno jedan za jedan .
Neces s vabo preko drine hahaha
U Iranu je zabranjeno promovisati Hitlerov jezik
Zatvorite vi, zatvore i oni. Sta vam nije jasno???
Nacistima nikada ne dati pardona!
Tante za tante...samo tako se može razgovarati.
Kad pojedinci ovdje usporedjuju historiju Njemacke sa historijom jedne Perzije,sve ti je odmah jasno koji bolidi su u pitanju!
Apsolutno pozitivno, treba napraviti totalno odvajanje ta dva svijeta, neka njih tamo sa njihovom kulturom i načinom života, a nas neka ovdje, pa da živimo načinom kako nam odgovara jednima i drugima.
Ne postoji totalno odvajanje svjetova jer to nije prirodno! Treba omogućiti ljudima u Iranu da upoznaju njemačku kulturu kao i ovima u Njemačkoj da upoznaju Persijsku kulturu! Ja sam prvi kome ne odgovara samo evropska kultura već me interesuju sve kulture ovog Svijeta! Btw ono što zovemo evropska kultura je sve uvezeno sa strane jer jedino što je samo evropsko su komunizam i nacizam!
Ti misliš da si MI, ali MI misle da si ti ipak ONI.