Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li sada ici i gadjati crkvu?
Reakcije govore mnogo o ljudima
Sta sad sve ok,smirili se demonstranti,nije Musliman,nema vise divljanja,znaci ima razlike ko je ubica,e svasta,kakav posten svijet.
Ovaj nije Europljanin.
uglješa
a kako da objave ko je kada se digla uzbuna i povrijedeni policajci
bit ce da ga je al ka id a poslala
Kkav teroristički napad
Nego o krscanskom nspisite do kraja
Ugljesa
Zamisli da tako svi napadaju engleze zbog njihovih zločina po svijetu,s obzirom koliko su ih učinili nigdje nebi bili sigurni,pogotovo gdje ima muslimana.Nije vam kriva džamija ništa,a nisu ni svi muslimani,u svakoj naciji ima dobrih i loših,jesu to te evropske vrijednosti?
Aleksandar, jasno ko dan da nije musliman
Po imenu se ne može odrediti ko je musliman! Btw muslimani su Paul Pogba, Antonio Rudiger etc! Na kraju krajeva Islam je jedina Religija na Svijetu koja može odrediti ko ima koju vjeru jer to pripada samo Allahu! Zato Islam ne može niko svojatati sve ostale Religije su političke konstrukcije dok Islam ide direktno od Boga
Krscanin
Nema to veze, ovaj nije Europljanin
Black
Britanci inace poznati kao narod koji lako prihvata drugo i drugacije.
Naviknuli da jedna grupa radi. Sori