Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebite mater i jedni i drugi. svijet bi bio bolje mjesto bez vase politike.
Joj naslovne slike, vec sam se vidio na liniji sa kamenom u ruci kako jurisam na tenk
Ebiga da nije njih bio bi neko drugi.. da nema taj drugi bio bi treći i sve tako... treba biti pametan i graditi prijateljstva sa jakim, a pri tome jacati sebe.. inace ces biti pojeden i nestat ces.
Jesu ih Rusi naguzili, mislio licemjerni zapad da je to Irak ili Libija, sad se boje eskalacije, to znaci sta god Rusi budu trazili dobit ce. To nam opet pokazuje da u Svijetu samo vlada sila jaceg i da je pravda i sloboda samo floskula.
Nije tačno.
Amin!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli sada svima jasno ko vodi rat u Ukrajini
O svom se jadu zabavili, majku vam y...m bolesnu?
Da se ne zahebu pa da ne pocnu dahtat generali na toj hotline
"Teško onima koji žele dan Gospodinov! Što je dan Gospodinov za vas? On je tama, a ne svjetlost. Bit će kao kad tko bježi od lava, a naiđe na medvjeda. On možda utekne u svoju kuću i nasloni se svojom rukom na zid, ali ga onda zmija ugrize."
hot lajn idemo
Ja i?
U Rusiji se gotovo 7.000 naučnika i akademika protivilo ratu u Ukrajini i potpisalo otvoreno pismo predsjedniku Vladimiru Putinu. "Mi, ruski naučnici i naučni novinari, najoštrije protestujemo protiv vojne invazije ruskih snaga na Ukrajinu", navodi se u pismu objavljenom na novinskom sajtu trv-science.ru.
Ovo je Mad Max u najavi
jap
Koliko kosta minuta razgovora?
👫 = 👨‍👩‍👦‍👦
Sreća, prekucao sam Fallout 1, 2, 3,4...76 ne računam jer je baš loš...i skupio sam dovoljno čepova od flaša da mogu biti tajkun kad sve postane Wastland.
Nuklearni rat ce se desiti !
Desio se tebi u kuci
Cuj vruca linija, ja mislio Ameri zovu vruce Ruskinje!
dakle stize us air force nad ukrainu