Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejaka je Njemacka drzava. Razracunace se oni s ovim imigrantima sto su dosli iz Avg i Sirije. Vec su poostrili zakone apropo koristenja hladnog oruzja. Ko napravi takve prestupe, progon i dovidjenja. Poceli su to raditi neki dan. 30 ljudi na avion i Kabul.
Interesantno da u imenu neSemitska grupa AshkeNazi krije ime Nazi!?
U Njemačkoj se polako vraćaju na vlast prikriveni NaZionisti zapravo jedna firma nastala 1933. Godine!
Druze moj, prejaka je njemacka svijest o zlocinima u 2 sv.ratu koje su pocinili. Nisu oni balkanska krcma gdje niko nista ne priznaje. Zaboravi na to.
Neznam kakav je komentar govor mržnje ako neko računa svojom glavom to jest upita se kako su glasali pravi nijemci
Pomogli im afganistanci i sirijci
Sad idu progoni. Svi osudjenici na avion i pravac Kabul. Niz novih mjera i sljedeci napad hladnim ili vatrenim oruzjem..progon.
CIONIZAM JE SVE REALNIJI
Allen voran - die AfD. Gegen Islamistenfr Frieden, Freiheit und eine liberale Wirtschaftspolitik. Naprijed AfD!
Treba tebe malo prevaspitati
Desničari nakratko uzmu vlast izazivajući strahove i raspirujući mržnju, ali se ubrzo raspadnu. Kao što ni čovjek ne može dugo biti ljut, ni društva ne mogu predugo živjeti u razdraženom, frustriranom stanju. Pogledajte šta bi od Domovinskog pokreta u Hrvatskoj, par mjeseci nakon izbora već su u rasulu.
Osim ako AfD i BSW ne formiraju vlast. Ona Wagenknecht malo miriše na desničara, iako je izašla iz ljevičarske Linke. Ako oni formiraju vlast, Saksonija će sama kontrolisati granice kao Bavarska i uvesti potpunu kontrolu nad migracijskim pitanjima. Njemačka sve više liči na Balkan 1991. godine...
Dobro receno. Imam osjecaj da se na ovo i islo, da pokrajine vrate tu moc od prije. Samo se pitanje postavlja s kojom agendom se ovoliko utice na unutrasnja pitanja Njemacke? Ne mozemo samo reci Putin itd.
Wagenknecht ima korjene iz Irana...zaboravi tu koaliciju
Za 4 godine AfD ce sam drzati vecinu. Ne obuzda li se Njemacka trenutna vlada, ne srede li sigurnosnu situaciju, probleme sa migrantima i raskalaseno davanje novca Ukrajini, bit ce u dosta problema.
Evropa je sama sebi kriva za ovo. Naivno i slijepo pracenje Americke politike i bombardovanja, destabilizacije mnogih zemalja ih je dovelo u ovu poziciju da sada skoro pa citavom Evropom desnicari dominiraju. Mnogo ce biti jos problema do 2028. godine.
Za 4 godine ce Afd sam formirati vlast ukoliko novoformirana vlast bude radila kao ovi do sada.
Nadam se da nikad ti desničari neće doći na vlast,jer teško svakom muslimanu sa takvima.