Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da rusi nisu okupatori
Kažu ne ratuju Rusi po svijetu, osim u svakoj drugoj afričkoj državi i osim toga što nema komšije osim Amerikanaca i Kineza koje nisu napali.
I onda na njih padne 50 klastera i 50 fpv. I tjt.
Stotinjak placenika ne moze ni u kakvom sukobu ovih razmjera na Kursku gdje se bore na hiljade boraca, donijeti bilo kakvu prevagu. Ako ih povlace to je za nesto drugo.
Klix kaže brigada od 100 ljudiklix moj 100 ljudi ti nije ni kompletna četa
Interesantan logo, jako podsjeća na Blackwater..
Međediiii
Imamo i mi madvjeda Dodu
..a jes vas taj Dodik istresao iz gaca kad ga na svaku temu vadite i vidite
Mali, Burkina Faso, Sudan, Sirija, Srbija, Sjeverna Koreja... To su glavni saveznici Rusije. Sve same ekonomske veličine i zaštitnici ljudskih prava. Pardon, Srbiju treba brisati sa gornjeg spiska; nakon posjete Macrona Vučić se prebacio na EU i NATO.
Slabo, i sam sam se žalio Vučiću. Kaže da nam je pre davao sendvič s parizerom, a sad može priuštiti samo ovaj sa paštetom. Možda opet bude parizer nakon posete Macrona, ko zna? Ako ne, osnovaćemo Beogradski bot sindikat.
Koliko yebi daju po komentaru? Izvini, nisam upratio, je li i tebe plaća Vučić? Nama su javili da od večeras ne pišemo ništa pozitivno o Rusiji, samo o litijumu, Rafalima i smanjenju cena paštete. I, naravno, protiv Severine i Selme Bajrami.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vaš komentar sadrži govor mržnje Pokušajte za 5 minuta Dostigli ste limit komentara za danas