Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno se nuklerna sila Pakistan probudila. Samo udri zestoko i izolovati teroriste
Zašto kad objavljujete slike zašto npr Netanjahu ne stavite i iza groblje ili slike škola bolnica razrušenih, kako npr. kad objavite slike nekih od Huta Irana Sirije uvijek stavite slike nekih raketa pušaka i tako to, a Netanjahua stavljajte plačljivih očiju, znamo da vam je to Agenda i uticaj na čitača psihološki ali dajte malo
Treba slijedit pakistan
Nekako se potajno nadam, da će Trump pobijediti na idućim izborima, pa da ovom ludilu i ratovima dođe kraj. Možda se varam, ali je za vrijeme njegovog mandata bilo manje ratova, čak je i uspostavio kontakt sa vođom najizolovanije zemlje na svijetu.
Cackaju za 3 svijeski Rat!?
Pakistan koji je čuvao velikog trorlstu se oglašava i optužuje borca koji se suprotstvalja sotonistima u svom regionu. Da nisu ovakve okolnosti zvučalo bi kao vic.
Hoce li nas klix napomenuti da je reci istinu uvredljivo
Bravo Pakistanci!
U Pakistanu prvo bičevanje javno
Viva Pakistan!
zlikovac
Zločinci su i oni koji ga podržavaju.
Najveći zločinac u zadnjih 50 godina.
Nego šta !?
U ime BiH ja sam ga kao nelegalni predstavnik već proglasio.
I nama su u ratu pomogli uz Iran. Nisu Turci sigurno.