Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bošnjaci i Palestinci imamo velike sličnosti. Bili smo okupirani vijekovima. Krajem 20. vijeka smo dobili nezavisnost, ali još uvijek smo okupirani. Naša djeca i civili su masovno ubijeni. Živimo u dubokom siromaštvu. Korumpirani političari. Slab natalitet i negativan prirodni priraštaj. Kratak životni vijek. Neuspješni smo u sportovima. Vrlo smo religiozni. Palestinci su naša braća.
Gaza i pad nataliteta se nisu sreli u prolazu ujane.
Samo sto mi sada imamo vojaku, koja je ujedno i garant naseg opsatanka. Gradimo drzavu, imamo institucije, kakve takve, ali imamo. Puno toga Palestinci jos nemaju. Bojim se da ce jos krvi biti proliveno dok ne steknu drzavu i da docekaju da zive u miru. Nadam se da grijesim za ovo zadnje.
romeo and julia
slideci put pazit za koga glasovat
Gledaj onog iza, nada se da ga nevidljivi covjek spasi :D
ovako je kad krenes u kontranapad kao Palestinci. isto kad su nas zaustavili pred Banja Lukom sad se to dešava u Palestini