Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije rat! Rat je kad obadvije vojske imaju oružje i jednak pristup resursima-oružju. Rat je u Ukrajini. U Gazi je g€n0cid! Ubijaju dijecu, žene, sve ruše, izgladnjuju, ponižavaju...šta traži policija pacova ispred džamije AlAksa? Šta bi bilo da policija dođe pred džamiju u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu, Londonu, Minhenu? To bi bila provokacija.
He3abucHa_CpncKa_mx8....ما يكتبه الرجل، دعونا نعالج المريض
Vucicevi botovi ne miruju
jedini Pravi Muslimani na ovome Svijetu !
Ne zaboravi nikad Hute
ja uopce ne shvatam kako ovaj napaceni narod uopce moze da vjeruje u boga. 70 godina im ovi hebu mater, kradu zemlju, ruse kuce .. kako uopce mogu da misle da bog postoji. inace, vjera samo skodi. donosi ratove, probleme itd.
vjeru praktikuješ i čuvaš zbog iste su ratovi mržnje i nehumanost
Šta očekivati u ratnom stanju? Jeste objavili slike Božića ili Uskrsa iz Luhanska ili Kharkiva?? Ovi klixovi novinari su dno dna!
Jadni narod živi onako kako mora, sretni što su živi, jer su im cionisticke ubice potpomognuti od zapada i šutnjom arapa napravili zlo neviđenih razmjera.
Jedino nema radosti u ocima klixovih zohara a ovi ljudi su i te kako radosni a te ce da se obraduju…
to su vam sve omogućili vaši prijatelji i braća iz egipta , saudijske arabije, emirata bosne is vi drugi američki kučići
Ako je njihov Bog svemoguć i dobar, valjda neće samo posmatrati ubijanje nevinih civila u Palestini!
Ovo se već dugo planira i bošnjacima. Samo turbo folkom zaslijepljeni idioti ne vide šta ih čeka. Opet su vas zatucali, razoružali kako oružjem, tako znanjem. Abdićevci vas vode u apokalipsu.
upravo bosanci i podržavaju ocvo što se radi palestincima, kao i svi američku kučići stali u red da podrže izreel ako već ne smiju onda bar da ne kritikuju izrael. i to je to što se u bosni radi šuti i gleda terror jer je USA rekla da bude tako. Što onda to neko nebi i nama napravio?
Kažu vjernici da je sve na ovom svijetu božja volja, da li je baš tako.
A šta kažu nevjernici poput tebe
realno kakavi vjernici baš tako i prolaze
Allah im pologao
Da im Gospodar olakša, a da se mi malo manje bahatimo sa slikanjem iftara od 100 KM i sofri na kojima nedostaje samo ptičije mlijeko.
Ako neko objavi sliku hoćeš li mu to reći ili šutati? Hoćeš li mu ispod slike to napisati? Ako nećeš znači da si isti nemoj šutati ili nemoj ovdje komentarisati imaj principe
Kako će imati radost kad oni veliki muslimani Saudi i Turci iftare zlatnim kašikama i trguju i šuruju sa krvnikom Palestinske goloruke djece
egipćani a i bošnje, boli ih uvo kako je palestini samo da se izreal i USA ne naljute pa ne smiju političari ni kritikovati. ko je šta smio reći za paletisnu dje komšić, bećirović, konaković, ....
Ovo je sabur bez presedana